Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Koszi a leirast. Hat sajnos a pontos fogysztast senki se tudja a gyarton kivul. De estetleg egy beigtatott muszerrel talan lemerheto. De anyira nembaszakodok vele, az a par Euro a 3500-hoz kepest mar nem oszt, nem szoroz. Veszek egy minosegi aktiv USB hubot, tokossebb tappal - a jovore is gondolva, ha egyatalan kapni olyat, mert kitudja mit talalok meg ki a jovobe, aztan legyen meg rezerva, nekellesen ujat vennem ha nem lesz eleg.
    Hat haver jo neked, ha "1 uveg bor" fajta esztergályosokkal vagy korulveve. Az ismeretseg nagyon jo dolog. Az en kormany hoszabitasommal kitudja mi lesz, az meg arreb van, mert most prioritas a Frex tokeletes bealitasa es hangolasa. Mert zajlanak a bajnoksagok, es nemakarok "nembealitott kocsival" versenyezni, se kihagyni. Mert a regi cockpit mar OFF, az ujat meg be kell jaratnom. Aztan majd jonnek a kulonfele ketyerek a konranyhoz meg dashboard, meg ha kimarad valami loooveeee, akkor tachometer-fordulatmero - az is benne 100-200 Euroba. Meg ezek elott a Frex SimConMETERt is be kell alitanm, mert tegnap cseszekettem vele, de hulye vegyok belolle. Midosze 2 gombal kell rajta mindent allitani.
    Hallod es az nembaj ha 5-6 dolog benne lesz egyszerre olyan aktiv USB hubba, es az lesz menet kozbe csatlakoztatva a PChoz? - Hogy minden egyszerre csatlakozik? Mert eddig en egyenkint kulon szoktam, megvartam meg kalibralodik a G25 (ide-oda teker) aztan jott a JOY.
    Es ha mar te is ilyen multicontrolleres srac vagy, akkor annak idejen mikor jott a JOY a G25 melle anyit baszakottam a ID-ekkel, mert a G25 egyedul az elso - szoval a gomjai 1-tol szamolnak, de ha odateszem a Genius JOYt (mindegy melyiket dugom USBbe elsonek) akkor a JOY lesz az elso, es a G25 gomjai elvadorolnak 31-el arreb, szoval kezdodik 32 (ami elotte az 1 volt) es ugy tovab mind +31 a szama. Es meg nemtom mi var ram ha jon a Leo Bodnar 32 gombos controller? - a francba. Francba. Mert en ugy akartam hogy a G25 legyen mindig az elso es soha se valtozzon, mert az mindig ott van minden gameba, de a tobbi controller nem mindig kell hogy ott legyen, es akkor azok legyenek a G25 utan magasab szammal. De azt nemsikerult elernem, sajnos, feladtam. Neked G25 van, legyszi mond el hogy viselkedik minden kombinacioba a tobbiekkel. G25 + LeoBodnar + JOY, meg mind egyenkint, meg 2 kombinacio, meg stb...
    Amugy szereted a Rumba csokit? Mikor kicsi voltam en is sokatt ettem belole, de meg most is szeretem, finom, csak most mar fekete csokikot torkoskodok 30-40-50-80% csoki - imadom, a sok % draga de finom, azert neha olcsobbat veszek 30% meg hasonlo. Nalatok nem kapni Rumbat? Kar hogy e-mailon nem megy, kudenek egy kartonnal .
    Ha csinal az esztergalyos haverod G25 hoszabitast, akkor mennek a Rumbak