Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• pointer4
    Úgy kell számolni, hogy az laplapon 1 aljzat 500mA-adhat maxx, és egy eszköz nem vehetne fel többet. Ha ennél több kell, visít a windows hogy alacsony a feszültség (hogy ezt hogy társította össze nemtom), namost kellene tudni mennyi áramot vesz fel a kedves eszköz (ezt titkolják szerintem). Egy ilyen vadul a pofámba világító kijelző, mint a Leo Bodnar-é, rendesen kihasználja ezt a limitet. Mással még nem is találkoztam, ami ennyire enné. Közepes fogyaszt egy G15 bill a világítása miatt, egy webcam. És kevésbé egy egér, meg egy kormány vagy hasonló, aminak saját tápja van. Na most hány portos a Hub, és mekkora táp jár hozzzá. Az én 7 portos HUB-omhoz - ami full a gagyi cuccos ( még árulják ) - valami 1000mA -es táppal van csomagolva, ami 7 porthoz vicc :D (ugye 7*500mA lenne legrosszabb esetben az igény: 2,5A) Ez kicseréltem 2000mA-re, és 6 Voltosra, bár ezt kár volt, mint kiderült nem a táp volt a kevés, de most ezzel üzemel... (igen az usb csak 5 Volt, de van benne feszstab)
    2 billentyűzet mehet nyugodtan, 2 egér is, ezek azonos gombjai között nem fog különbséget tenni se játék se oprendszer.
    Én fogtam egy fél méteres usb-hosszabbító kábelt, elvágtam középen, és oda kötöttem be a kapcsolót. Negatívat,+5V-ot összeforrasztottam fixre, a két jelet bontja meg egy sztereokapcsoló (fehér-zöld).

Árnyékolást is összeforrasztani, és próbáljuk meg megtartani, alufólia-fémház használatával a kapcsoló körül, és az érjen is hozzá.
    Tehát amit írtál ahhoz nem kell túl tökös táppal HUB, de jó ha van neki saját. Én jártam úgy, hogy csak játék közbe jött rá a cuccra, hogy nem lesz elég, és minden eszközt újra felsimert a win, és kalibrált a kormány, de ez még rég volt.
    Nem tudsz nekem RUMBA csokit szerezni ? :D Imádom :D