Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Hat 200Euro az igazan gonosz oszeg, nemhordok magamnal anyit naponta. Ami meg a fizut illeti, mi mar Euroba kapjuk (Szlovakiaba), de neakard tudni hogy menyit. Hat Nemetbe a takaritonenik tobbet kapnak, ugy tuttam meg. Pedig nem szart lapatolok, informatikai tudas kell a munkamhoz, ami persze meg is van. Ugyhogy tok mindegy hogy Euro vagy SK, lenyegebe az ertek ugyan anyi. Mondjuk most nalatok Magyarorszagon anyival hatranyossabb a helyzet hogy a kedves politikusok kicsit elcsesztek a szituaciot + valsag = anyival tobb problema, vagy kisseb Forint ertek. De sajnos mi ezen nemvaltoztatuk.
Node megint csak azt mondhatom hogy "Pointer neked mindenkeppen le a kalappal a munkaidhoz"
Mert megint nagyabol valaszt kaptam toled 1 olyan kerdesre amit kb. jovo heten akartam feltenni. Az a USB pokhallo rendszer. Mert most ahogy keszul a cockpitem nekem is bovul a USB eszkozok 5-rol, minimum 3-mal = kb. 8-ra. De nem minden game controller.
De meg egy dolgot kerdeznek. Azok ugye aktiv USB hubok? Kell hozza adapter+220V, ugye? Mert psziv nemvinne el anyi cuccot. Ez erdekelne. Mert eddig ugy mokottem hogy a kormanyon es joystickon kivul minden mindig bevolt dugva a PCbe, es szimulator elott csak egyenkint + beduktam a G25 + joystickot, es rajt verseny. Restart nelkul. De most az a elkepzelesem, hogy mindent (mar ami a gamet illeti, persze eger, key, meg TrackIr-t kiveve mert az a monitoron van) a cockpiton bedugok a HUBBa, ami ra lesz szerelve (aktivban gondolkozom, talan pasziv nem lesz eleg), es game ellott csak sup, bedugon a PCbe a HUB zsinorjat USBbe. Mukodne igy, lehet, megtalal mindent mint azelott egyenkint. A HUBon meg lenne 1 plusz keyboard is, mert az originalt en se erem el cockpitbol, es a cockpitre vettem tartot, ott lesz a masik. Azt mar erdeklottem hogy a PC elvisz 2 keyboardot is egyszerre paralel, mukszik mindketto. Jo lesz nem durran el a gep?