Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-

Hat nagyon koszi a tokeletes valaszt
De azert mar enyire neszaljatok el.
Gyertek visza a foldre. Egy kicsit kevesebb fuvet szivni. stb... stb.. stb.. 
Hogy egyesek miket ki nem talalnak?.?.? Hat csak nezek tatott szajjal.
Pointer, te meg ebbe is bele akarsz vagni? Ha igen, akkor mar nagyon kivancsi vagyok az eredmenyre.
Mikor elkeztem epiteni a Frex Cockpit+Motiont (mult heten, mert kozbe neha munkaba is jarok
) egesz addig meg kesz lett (most), hat en olyan orommel meloztam vele, monden megvolt zacskokba csomagolva. Csak szettem a csvarokat es a framekot es csvaroztam osze, tokeletes orom dolgozni vele. Persze kozbe itt-ott van nemi piszmogas, foleg az ulles felszerelese kozbe, mert ott improvizalni kell, mer nem mind egyforma, meg itt-ott allitgatas, merecsgetesek, de szuper melo, mert minden megvan ami kell. A holyagokat leszamitva a szamitogepekhez szokott kenyelmes kezemrol. Meg van az eredmenye a sok csavarozasnak, de sebaj az nem gond, anyit boven meger a Frex GP. No de most mikor befejeztam, illetve csak elfogyott az original anyag, hat most jon a tapasztas-ragasztas. Az eredeti verzio kesz. De meg kell hozza csinalnom nemi tuningot, pl. kezifek tartot, dashboard, kapcsolog, stb...
Most megalt a tudomany, mert habar nagyabol tudom mit merre akarok szerelni, de itt hianyozanak csavarok, ott hianyozanak framek, L vinklik, vasak, plehek. Szoval most szarba vagyok mer mehetek hajszolni egyenkint a sok aprosagot, amit mar most tudom hogy nem lesz konyu beszereni, mar tapasztalatbol beszelek. Pedig most teleg csak aprosagok kellenek, es nem sok. No majd meglatjuk hogy mi lesz belole.
Ilyenkor sokkal jobb ha nem panelba dolgozik az ember, hanem van valami muhely felszerelesel. Valami felszereles lenne is, de bent a szonyegen furni, faragni, az nem a legjobb megoldas.
Pointer neked mindenkeppen le a kalappal a munkaidhoz