Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Ha akkor ami azt illeti nemhanyagoltad a RBR-t. Benne voltal rendessen.
    Mondjuak azt nem is tuttam hogy a RBR egesz gumi szitre ki van dolgozva, hogy kopik, es tobbfelet lehet cserelni. Az jo. De valahogy en meg nemtuttam RBR-be menni, aztan nem nagyon hasznaltam. No de majd ha mar vegre kesz lesz az uj cockpitem, remelem LFS-re is tobb idom lesz, meg belekostolok a RBR-be. RBR-t meg persze nagyon hirtelen kormanymozdulatok miatt is nemhasznaltam, mert feltem hogy szetesik az asztalom, meg rajta a PCk es azokat is feltettem a rezgesektol.
    Most tudom de nem szep tolem hogy par napig ide se szagoltam, de vegre mar kozeledett a cockpit aztan hivtak hogy itt van, kell intezni vamot meg ado meg stb... Abba a pillanatba mindent lecsaptam, ott ahol eppen volt aztan rohantam az elso vonattal intezkedni... Most meg szerkesztem osze, hat nem piskota az biztos. Remellem lesz belole valami. Csak ha az elejen tuttam volna hogy az egeszbol total mas lesz amit eredetileg terveztem, akkor nehozom a Ford ullest sem, inkab vettem volna valami Race ullest. Mert ez a Ford ulles igaz nagyon szuper, minden alithato ami csak rajta van, de nem szimetrikus. Fere vannak a sinek a belfelebe, szint kulombseg is van kozottuk 14mm (mondjuk azt alatet megoldja, nemproblema), de marha nehez lesz bealitani a sulypontot rajta az aszimetria miatt, nem olyan egyszeru hogy kozepe X es kozepe Y es kesz... Meg attol felek hogy a vegen ha nemsikerul oszehoznom, akor meg ugyis kell majd vennem egy origi race seatot. De azert mar nemakarnak tul sokat adni. Nemkell certifikat meg papirok, csak jo legyen. No majd meglatjuk.
    Meg egy dolog nagyon erdekelne. Hogy te milyen G25 bealitassal vezetted a RBR-t? Menyi fokon a kormanyt? mert en ugy szeretem ha minnel igazibb, min. 720 fok de a 900 meg realissab, mert a igazi autokba 1080 fokot fordulnak a kormanyok.
    Es ha mar ez a tema, akkor akik ertenek hozza : a rFactorba hogy van a dolog a kormanyokkal. Ugy mint a LFS? Hogy minden kategoria mashogy forog, vagy az is mind csak olyan kb 270 fokos oszt kesz? Mert nekem nagyon fontos es negyon szeretem ha a real kormanyom pont 1:1 anyit fordul amenyit a szimbe (ugy alitom be a G25 forgasat). Es ha jol emlekszem akkor a RBR-be is csak valami keveset fordult. Vagy nem?