Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #3060 Hát kb napi 1-2 óra RBR, meg verseny előtt egy kis "pályabejárás" azokon a szakaszokon amin futott a verseny. Ezekből mindig volt olyan pálya amit nem csíptem, azokon 2-3× is végigmentem előtte. Me azért ki kellett tesztelni, hogy milyen gumival érdemes menni mert 3 szakaszonként lehetett gumit cserélni(persze kopik ám közben), és többször úgy állították össze az etapokat hogy volt aszfalt is meg murva is, esetleg valamelyik esővel spékelve. Szal itt lehetett taktikázni rendesen. Itt jött ki a pályaautóhoz viszonyítva a másfajta vezetési stílus! Jó az az RBR még ha régi is, csak már az a baj nincs rá új pálya amit rendesen lehetne használni. Vagyis van a Cseheknek, de ők meg picit elszálltak maguktól, és elég érdekes fizikát, meg szabályokat csinálnak. Utóbbit szinte szó nélül menet közben, amire pár magyar ráfaragott ilyen EB versenyeken, egyszóval önhatalmulag elvették az eredményeiket ilyen-olyan indokkal, és persze Csehek kerültek a helyükre, de ez hosszú történet..... Pedig a legjobb pluginjuk nekik van, ezen nincs mit ferdíteni!
Jó az a kézifék, feelinges! Különben rallysá lehet tenni, ha függőlegesen állítod, és akkor magad felé kell húzni. Az asztal meg mindenképpen nagyon stabilnak kell lennie, mert sok múlik azon, hogy egy-egy hirtelen kormánymozdulatnak a fele az asztal elnyúlásában megy el. A gombok meg lényegében nekem is ugyanazok, a joy a lelke.