Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Koszi a kepeket, nagyon szuper. El kell ismernem nagyon jo szaki vagy. Szuperul megcsinaltad. Es gratula a jo eredmenyekhez is a RBR-be. Szep helyezet. Amugy menyit (orat/hetente vagy havonta) foglalkozol RBR-vel? Bevallom en mikor elovettem a RBR-t, en apszolutt nemtuttam benne menni. Aztan nem is jatszotam, inkabb LFS-be jarok ha van nemi szabad idom.
A kezifeket en is hasonloan butykoltem osze. De azal a kulombseggel hogy en egy igazi kezifeket hoztam Skodabol (igazi ropogos ha behuzod - persze ezaltal nem rallys) es JOYt vettem hozza, onnan huztam a potmetert a kezifekbe, a maradek gombokot felhasznaltam olyan pici button panelre, kozottuk a piros ENGINE START gomb, meg TC meg reflektor, stb... Persze ez az egesz egyszerubb volt mint a tied, mert csak felszereltem kesz kezifeket (nem en gyartottam), es nemkellet a kormanyba behuznom a kabeleket se. Viszont a button panelre is total ugyanolyan CANON konektort hasznaltam mint te.
De ez a fenykepen a mostani, illetve remelem a regi cockpitem, mert most tervezek egy egesz komplet ujat kormanyal es pedallal, nem csak ulles. Mert a kormanyt nemakarom az asztalra csatolva hasznalni mert a GTR kocsik a LFS-be vezetes kozben legyongitve 15%-ra is szet rancigalja az egesz asztalt. Eleg instabil asztalom van, azon nemlehet GTR-t kormanyozni. Felek hogy szetesik az asztal.