Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #3056 2 azért van , mert csináltam 1 et egy RBR-es versenyzőtársamnak. Neki már úgy csináltam, hogy egyben hagytam a joyt, és csak a kézi működik róla. Az a kézi szerintem jobb is lett, legalábbis a barkácsolási része, mert már volt tapasztalat, mit hová, és hogyan, legalábbis a gumírozások, hogy ne a fém-a fémen csattanjon. Az a piros fogantyús, ami egy Tescos slag fogantyúval van, mert nevolt más amit rá tudtam volna tenni. . Az enyém is amúgy ilyen joy, csak én szétszedtem, és kötődobozba tettem a belét, ami nem volt túl jó ötlet így utólag a kalibráció miatt. A profi Leo Bodnárossal bizti nincs ilyen probléma. A gombok is arról mennek, és a kormány belében van elvezetve. Vannak képek hogyan készült, valamikor volt már belinkelve, de nem találom az oldalt melyiken volt. Beteszem inkább megint hátha találsz valami újat benne.
Verzió1
Verzió2
Komplett cockpitem
Az RBR-es menés meg elég gyengusz volt, komolyabban régen foglalkoztam vele. De ha itt bárkit megkérdezel aki szokott neten mások ellen versenyezni, azok elmondhatják mennyi idő, tapasztalat kell 1-1 versenytípushoz, úgy hogy eredményes legyél a többiek között.. Pl pályaautó, meg rally szinte össze sem fér, teljesen más a vezetési technika, stílus. Amúgy még egy picit had villogjak, amit láttál RBR-es autót az egy N4 Evo9-es. A 2007-2008 Magyar RBR Bajnokság N4 kategória 2.helyezett, csapatbajnokiban, meg 1. helyezett lettem(tünk). Az RGLASS-os üvegvázámat személyesen Spitzmüller Csaba Magyar Rallybajnok adta át a díjkiosztón. Erre azért büszke vagyok, nem volt könnyű elérni, sokszor 1-2mp-n múlt egy-egy 18szakaszos futam, ami össz. 12 fordulóból állt! Szal ezekre nem egyszerű készülni. Mostmár csak a feelingre megyek mint írtam, valahogy úgy mint Pointer írta hogy inkább élvezetesen a6-7-8. hely.