Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Koszi. Ahogy nezem, van nekik tobb uzletjuk is, tobb varosba. Az jo. En nalunk Szlovakiaba hajszoltam, de itt nemjartam sikerrel. A relkamok mint nalatok a weben egyformak hogy van boven minden, de mikor odamentam, akkor rajottem hogy csak a nagy reklamrol szol az egesz, de bent nincs nekik semmi, illetve az ami kellet nemvolt. Persze foleg ALU mert en ALU profilokat hajszoltam es ALU pleheket, meg ALU anya-csavarokat. De most mas megoldason gondolkozok, remelem mar valamejik a 3 verziobol megvalosul. Mereg draga lesz az tuti, csak mar legyen.
Amugy nalunk 2 helyen talaltam ALU profilokat.
A BAUMAX-ba 20x20x2 1meter kerul 24 Euroba - igen jol latod 24!!!
Es az orszagut masik felen specializalt ALU nagykereskedelembe (300m a Baumaxtol) kerul 5 Euroba 1 meter ugyanabbol. No ez van, tobb helyen ugyse talaltam. A 5 Euro az kulomben turheto.