Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csináltam énis egyet mert amit te küldtél azoknak lockolva volt a layerük,ha túl világos akkor szóljatok
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Valami világosabb kéne sztem.
Na elegem lett, megyek megtámadom a mekit 😄
Majd Maszka barátom megmondja a frankót, benne bízok 😊
Azután az összecsavarozás van már csak (az meg jól megy). Meg kikell még találnom, hogy a potikat hogyan helyezzem el.
Kimaradt a ForceDynamics logo a bannerbõl, már beleraktam, de ha nem tetszik ,akkor még alakítom, csak 5letet adjatok 😄
Lehetne Gif helyett csak az uccsó álókép is pl...
Meg van egy rakat link amit még be kéne rakni, 5let szerzéshez meg hasonlók jó lenne. Összeszedni a sok dolgot, amiket eddig összehozott itt a csapat.
Viszont a nap nem képes olyan szép pöttyöket hagyni a festésen! 😄
www.smart-bus.hu
a szimhez kell még valami?
Napon jobban szárad a festék 😄
😄
Viszont van idõ ilyene:
Bannernek ide 😄
Valaki betudja rakni egyáltalán ??
Ja meg egyáltalán jó ez ide? Még nem csináltam hasonlót! Szavazzuk meg 😄
sztem így müködik
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
pár kép sajna messzirõl
és hol jön ki
sose láttam ilyet közerõl :S
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
www.videogameoutlet.hu
www.videogameoutlet.hu
www.smart-bus.hu
Olyanok a nõk mint az NFS: Jó a marketingjük, a csomagolásuk, és képesek pár órás élvezetet nyújtani, viszont nem jó az ár/érték arányuk, túl jól tapadnak, hosszú távon használhatatlanok, ezért az embernek egybõl a következõ részre fáj a foga, hátha az jobb lesz... de nem, nincs új a nap alatt! <#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
www.smart-bus.hu
Decemberben leszek 30 😄
Asszonynak amikor kitalálja hogy jobb nõt érdemelnék azt mondom mindig, hogy hiába van nagy csecse, hiába van seggig érõ szõke haja (ami ráadásul hamar összekoszolódik), meg tündibündi arca a másik nõnek, ha nem tudja magát elfoglalni és nem hagy békén jáccni, akkor séta 😄
www.smart-bus.hu
Jaa kerekekn rohangál oldalra, a fõ vázhoz meg csak pár gumi gomba kell, hogy nagyjából ottmaradjon 😄 Leglább könnyebb lesz elrakni ha jön az új nõ 😄
A szezon után neki is fekszem... most nem merem, mert ha elkészülne, akkor tuti szarnék a melóra! 😄D
www.smart-bus.hu
És akkor csak áthúzod és bele is ültél a dzsipbe, vagy a A10Tankkillerbe 😄
Majd arra figyelj, hogy a sín ne csak alulról támasszon, hanem kiborulás elõl is fogja, tehát ilyen 2 oldalról nutba tartsa. Mert lehet könnyen oldalra borul ha kitolod majd.
Meg arra is kell figyelni, hogy autonál állítani tudd a kormány-pedál-ülés 3asból két dolgot. Az ülést meg nembizti hogy mindig jó tologatni, úgyhogy marad a többi 😄
Na kíváncsi leszek majd mi sül ki a dologból 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mindig azt mondta az ACE ben egy hang hogy "nics nálam fórint, nics nálam fórint..." éne meg válaszoltam 8 évesen, hogy nálam sincs.
Pár év múlva jöttem rá hogy az "Missile warning" volt. 😄
Na szóval csak összecsapott terv, de ahogy nézem, olyan 1m szélesnek kell lennie a sín alapjának a váltó miatt. 😊
www.smart-bus.hu
A sínes talán a legjobb megoldás, ha 1xrû kell. Gondolom a repülõhöz is van pedál, tehát az a rész is cserélõdik.
Ha 25 öd van, akkor a kormány jön jobbra a váltó miatt.
A sínt meglehet venni ilyen görgõvel biztos valahol, valmai stiftet kéne kitalálni még a rögzítséhez.
www.smart-bus.hu
Amúgy nekem is van egy trackir3pro, kb 4-5 éve vettem 30-ér. Viszont én inkább repszimekhez használom, de úgy sejtem, hogy Bucser is 😄
Anno mikor vettem nem volt alternatíva, valami szerencsétlen webkamerás megoldásokat lehetett látni, ami ugrált össze vissza lehetetlen volt használni.
A repszimeket már elképzelni sem tudom nélküle, de fontos, hogy maximálisan megbízható legyen.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF