Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk41
kicsit sötétebben:

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

milk41

csináltam énis egyet mert amit te küldtél azoknak lockolva volt a layerük,ha túl világos akkor szóljatok

milk41
te jóóóó ééég!!!!mi történt a háttérrel?küld el pm-ben a psd fájlt

pointer4
Ehh <#szomoru1>

Valami világosabb kéne sztem.

Na elegem lett, megyek megtámadom a mekit 😄

Majd Maszka barátom megmondja a frankót, benne bízok 😊
milk41
ez jó lenne háttérnek,a felsõ része jól is néz ki

pointer4
Arra gondoltam alaból, hogy ilyen Carbon szálas minta háttérnek, csak féletem, hogy úgy sötét lenne. Árnyék, nélkül a fehér meg bután mutat 😄
milk41
inkább állókép,úgy még tetszene is.csak vmi rendes háttér kell neki meg az árnyék sem valami biztató

pointer4
Idõ nekem hogy festhessem, és idõ hogy száradjon 😄
Azután az összecsavarozás van már csak (az meg jól megy). Meg kikell még találnom, hogy a potikat hogyan helyezzem el.
Kimaradt a ForceDynamics logo a bannerbõl, már beleraktam, de ha nem tetszik ,akkor még alakítom, csak 5letet adjatok 😄
Lehetne Gif helyett csak az uccsó álókép is pl...
Meg van egy rakat link amit még be kéne rakni, 5let szerzéshez meg hasonlók jó lenne. Összeszedni a sok dolgot, amiket eddig összehozott itt a csapat.
Szerintem jó a banner... mókás... az a skoda odab.sz! 😄

Viszont a nap nem képes olyan szép pöttyöket hagyni a festésen! 😄

www.smart-bus.hu

milk41
sztem a banner nem lett olyan jó,

a szimhez kell még valami?

pointer4
Jólenne elállna esõ.
Napon jobban szárad a festék 😄

😄

Viszont van idõ ilyene:

Bannernek ide 😄
Valaki betudja rakni egyáltalán ??
Ja meg egyáltalán jó ez ide? Még nem csináltam hasonlót! Szavazzuk meg 😄
MaSzKa
van 1 póttartály amikor víz alá kerül 1percig megy utána leáll mert elfogy az zokszigén utána feljön a víz tetejére és ott megint lesz zokszigén

sztem így müködik

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

pointer4
Akkor hol veszi a zoxigént amikor a víz alá kerül 😄
pár kép sajna messzirõl
MaSzKa
és hol veszi ki a zoxigént?

és hol jön ki

sose láttam ilyet közerõl :S

pointer4
Hangjuk alapján belsõégésûek, és turbinás megoldás a hajtás. Semmi xtra 😊
MaSzKa
😄 király

ezek amúgy aksisak?

pointer4
Cockpit, kicsit drágán kifejezetten vizi sportokhoz: 😄

Igen, az ezer éves kék-feketére gondolsz? Egyébként elirtam, a DFP-gt változatára gondoltam..De, belátom a G25 az amit keresek ha kész dolgokban gondolkodom.

www.videogameoutlet.hu

cselt
A DFP-n már most is van kormány mögötti váltógomb. <#vigyor2>
Tomo15
Szerintem nem😊
Várható mostanában a G25 vagy a Driving force pro, "ráncfelvarrása"? Gondolok itt olyanra pl : a g25-váltója kap egy plusz motort, vagy a DFP-kiegészül, kormány mögötti váltóval? Mostanában akarok ezek közül venni egyet és nem akarok pofára esni.

www.videogameoutlet.hu

pointer4
Powershape
Solten
<#hehe>

Saor Alba

MaSzKa
autocad-be gyártottad?

MaSzKa
😄

<#nevetes1>

www.smart-bus.hu

pointer4
"Olyanok a nõk ....."
Ezt valaki rakja ki a bannerba 😄
milk41
XD

Így ahogy mondod! Lehet akármilyen bombázó, max 3 hónap, és a hátam közepére kívánom! Ha meg nem hagy nyugton, és képes még a gépemre is féltékenynek lenni, akkor 3 hónap sem kell! 😊))

Olyanok a nõk mint az NFS: Jó a marketingjük, a csomagolásuk, és képesek pár órás élvezetet nyújtani, viszont nem jó az ár/érték arányuk, túl jól tapadnak, hosszú távon használhatatlanok, ezért az embernek egybõl a következõ részre fáj a foga, hátha az jobb lesz... de nem, nincs új a nap alatt! <#vigyor><#nyes>

www.smart-bus.hu

pointer4
Tesóóóó 😄
Decemberben leszek 30 😄
Asszonynak amikor kitalálja hogy jobb nõt érdemelnék azt mondom mindig, hogy hiába van nagy csecse, hiába van seggig érõ szõke haja (ami ráadásul hamar összekoszolódik), meg tündibündi arca a másik nõnek, ha nem tudja magát elfoglalni és nem hagy békén jáccni, akkor séta 😄
Én már elmúltam 30 éves, megéltem pár dolgot a puncik terén, de olyat én még nem láttam amelyik miatt egy ilyen kütyübõl engem ki lehetne robbantani!!! 😊))))))))))

www.smart-bus.hu

pointer4
😄
Jaa kerekekn rohangál oldalra, a fõ vázhoz meg csak pár gumi gomba kell, hogy nagyjából ottmaradjon 😄 Leglább könnyebb lesz elrakni ha jön az új nõ 😄
Arra gondoltam, hogy a két végén lenne valami görgõ... az tartja is, és könnyebben is mozog. Az ülés mindenképpen sínes lesz, de azért a kormány és a pedál dõlés szögét, valamint a vízszintes mozgását is jó lenne állítani.

A szezon után neki is fekszem... most nem merem, mert ha elkészülne, akkor tuti szarnék a melóra! 😄D

www.smart-bus.hu

pointer4
No ugye 😄
És akkor csak áthúzod és bele is ültél a dzsipbe, vagy a A10Tankkillerbe 😄
Majd arra figyelj, hogy a sín ne csak alulról támasszon, hanem kiborulás elõl is fogja, tehát ilyen 2 oldalról nutba tartsa. Mert lehet könnyen oldalra borul ha kitolod majd.
Meg arra is kell figyelni, hogy autonál állítani tudd a kormány-pedál-ülés 3asból két dolgot. Az ülést meg nembizti hogy mindig jó tologatni, úgyhogy marad a többi 😄
Na kíváncsi leszek majd mi sül ki a dologból 😄
Én már tovább is gondoltam... három állásos lesz! 😊 Középen az alap, billentyû, egér az ArmA-hoz! 😊 Egyik oldalon repkedek, másikon száguldok! 😊 A konzolokat kell jól eltalálni, hogy minden kényelmesen kézre essen...

www.smart-bus.hu

Nagyon jó... lesz egy kis idõm le is modellezem tetõlécekbõl... <#eljen>

www.smart-bus.hu

pointer4
Sínszerû dolgot nem ábrázoltam, csak az alapokat, és ha nem így néz ki egy repülõ vezérlõ joy, még csak nem is hasonlít, akkor ne tessék bántani. Utoljára A.C.E.2 vel játszottam igazán repülõset, osztottképernyõn c-64-en, de az nagyon jó volt 😄
Mindig azt mondta az ACE ben egy hang hogy "nics nálam fórint, nics nálam fórint..." éne meg válaszoltam 8 évesen, hogy nálam sincs.
Pár év múlva jöttem rá hogy az "Missile warning" volt. 😄

Na szóval csak összecsapott terv, de ahogy nézem, olyan 1m szélesnek kell lennie a sín alapjának a váltó miatt. 😊
pointer4
Kicsit továbbfejlesztettem a tervet.

tugyiti
azonnali képfeltöltést kéretik eszközölni amint kész lesz <#wave>
pointer4
Tegnapra ígérték, beszéltem vele, és mondta, hogy még a múlt heti melókat csinálja, úgyhogy talán hétfõ-kedd. <#rinya>
tugyiti
bõrözés nincs még kész?
Szuper... a különbözetet elisszuk! 😊))

www.smart-bus.hu

pointer4
Aztat paintel, olynaod neked is bizti van 😄
A sínes talán a legjobb megoldás, ha 1xrû kell. Gondolom a repülõhöz is van pedál, tehát az a rész is cserélõdik.
Ha 25 öd van, akkor a kormány jön jobbra a váltó miatt.
A sínt meglehet venni ilyen görgõvel biztos valahol, valmai stiftet kéne kitalálni még a rögzítséhez.
Szóval kedves Pointer! 😊 Tehát a monitor és az ülés fix, elõttem meg a kormány, vagy botkormány szekció keresztben egy sínen csúszkál? Hmmm... nagyon jó ötlet... azt a képet mivel szerkesztetted... jó lenen, ha én is tudnék valami látvány tervet csinálni... 😊

www.smart-bus.hu

Perfekt!! <#eljen>

Amúgy nekem is van egy trackir3pro, kb 4-5 éve vettem 30-ér. Viszont én inkább repszimekhez használom, de úgy sejtem, hogy Bucser is 😄
Anno mikor vettem nem volt alternatíva, valami szerencsétlen webkamerás megoldásokat lehetett látni, ami ugrált össze vissza lehetetlen volt használni.
A repszimeket már elképzelni sem tudom nélküle, de fontos, hogy maximálisan megbízható legyen.

milk41
nekem az egész szoba😄

pointer4
Lol mit találtam, nekem a verdák kellenének a vitrinbõl 😄

Bucser
edimensionalnál választhattál melyik devizában akarsz fizetni és a dollár ára az volt ami az amcsi és azt konvertálta eurora. nem az 1-1-es euro dollár helyettesítés volt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

pointer4
8-9 Euro az korrekt Europai szállítás díj, csak az ára magasabb mint a tengeren túlról. De hát ehhez már hozzászoktunk 😊
Bucser
edimensional már nem árulja. Anno náluk is kiárusítással vettem.

8 euro volt a szálltás.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF