Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #3043 Színesfém kereskedésben vettem, ahol van csavar, szerszám, gumik, müaprofilok, aluprofilok, pl. amit írtam müa hengert, esőcsatornák, stb... Szal ilyen helyen vettem, de hál istennek tartanak is, és amit tudtam "hulladékban" vettem ami nekik maradék volt a szálakból. Igaz volt amiből 1 métert is kellett venni, hiába kellett 20cm, mert abból nem volt és nem vágtak olyan keveset. De amúgy kapni ilyeneket multi építőáruházakban, csak nagyon drágák. Anno néztem hogy a 20×20 vékonyfalú alu zártszelvény 1m- volt 2000Ft fölött, nekem meg benne van vagy 3m az üléslábban és nem volt 2000 összesen a másfajta profilokkal, meg csavarokkal. A sarkokon az összekötők, meg salgóállvány összekötői, az ingyéé volt a cégnél. Szal ebben nem tudok segíteni, valami ilyen helyet kellene keresni.