Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #3040 Ja ja csináltam, és jól műkszik még mindig. Képeket belinkelem, igaz a székláb is rajta van, de így van a tárhelyen.http://rbalint.atw.hu/kezi.rar Sajna az elektronikáról nincs kép, de az egyszerű. A végén látható joy elektronikája van úgy átalakítva, hogy a gázkar potiját kivettem, az bele a kézibe, meg a madzagokat értelemszerűen visszakötöttem(figyelni, hogy alap helyzetben nem behúzva érzékelje), persze a jack dugó közbeiktatásával. Így ha elkalibrálódik(sajna néha előfordul, talán a occsó joy miatt) könnyen vissza lehet állítani a közepeket.
Milk mint írtam nem olcsó, de nekem nincs másik moncsim, meg egy 17" -osat hogyan tennék be a kormány mögé? Igaz a monitor 2443BW, de akkor is sokat kitakarna! :) Ha a Motecosat szeretném használni, azt meg hogy oldalra nézegessek, hát azt meg nem! Én most már leginkább a feelingre megyek, és ha valahogy szépen beszerkesztem a kormány mögé, akkor olyan mintha az igazi műszerfalban nézném a Motecot. Azt is szerencsére volt részem megnézni egy Magyar Rally Bajnokságban menő EVO9 (CJ 39KRS)üléséből, igaz vezetni nem vezettem, de a jobb1 azért megvolt, és talán sosem felejtem az élményt. Szal picit ahhoz az üléspozícióhoz szeretném hasonlítani az itthoni körülményeket.