Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #3030 Én próbáltam mindent, minden pipálva, semmi pipálva, bit szinte legalacsonyabb, stb, de mindegy volt neki. Alapból ez a bluepanther nem egy gyors PNA, sztem azért ilyen.
Az U70 itt rendeltem(holnap délelött jön is már hívtak)http://www.pcland.hu/.
Nem volt olcsó az biztos, de mivel SLI-M-et nem tok rendelni, mivel nem alkalmas a kártyám külföldi vásárlásra(csak ezért meg nem akarok számlát változtatni), de jó lenne valami kijelző így szántam rá magam. Használtan akár 17-19" moncsi is van igaz, de azt nem tudom sehova sem tenni, akkora helyem nincs. Amúgy kiszállításal össz:22550 Ft, szal azért kibírható a dolog, és ha a gyári oldalon azt írják 2. monitornak is használható, így nyugodtabban rendeltem. Előtte nézegettem névtelen DVD, meg TV, meg autós lejátszókat, kijelzőket, de azok sem olcsóbbak, és nem bizti hogy a PC-vel kompatibilisek.