Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #3020 Hát igen az az igazság, hogy a szimulátor szintű játékokkal nagyon nem foglalkozik senki! Talán ott kezdődik hogy mint szoftver nem készül, csak előbb konzolra, majd PC-re, de ezek is arcadnak. Sztem nem tudtok mondani az utóbbi pár évben kijött ütős szim progit, se autósban, se repülősben, se semmiben(talán a RACE sorozat legutóbbi része beleesik időben de nem nagy újítás). A lényeg mindig nekik véleményem szerint hogy már a 8-10 éves is tudjon vele játszani, mert akkor sokat el lehet adni belőle. Igazából talán ezért minek gyártana megfizethető játékezközt valamelyik cég, ha úgysem lehet kihasználni. Persze vannak azért az ismertek, de azok talán "kisvállalkozások", és nagyon drágák, sztem nem hogy MO-n de még a világon sem sokan engedhetik meg maguknak. A G27-ről meg annyit, hogy ilyen szintű kijelző már rég volt nagyon alsó kategóriás kormányon is, valami komolyabbal kellett volna előállniuk. Na jó kapott még gombokat a kormány, de újításnak elég gyenge! De lehet hogy csak én vagyok ilyen gyöpös agyú.
Tika jó neked hogy az elektronikával nem lenne balhé, én ahhoz nem értek. Viszont barkácsolni tudok. Igaz én is panelban, de nincs az a cucc amit ne csinálnék meg az erkélyen. Igaz hallgatni kell egyet, hogy már megint mi a..... csinálsz, meg ugye a porszívó elő van... de megoldható. Az anyagbeszerzés meg sajna ilyen. mikor én is csináltam az aluprofilos széklábat, meg már a pedáltartót is, kb 15-20 cm anyagért métert kellett venni, mert a z a legkisebb mennyiség amit vágnak, de ez van.