Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Az elektronikaval nincs problema, annak idejen en rengeteg elektronikai cuccot csinaltam meg javitottam. De a softwaret mar gondom lenne megirni, mert annak idejen csak 8-bitet programoztam BASIC es ASSEMBLERben, de az mar regen volt. De nem gond mert SW van a X-SIMen. Meg nekem most a fizikai kialakitassal van gondom es barkacsolassal, mert mar nincs muhelyem, varosba koltoztem, panelba, it meg gond a barkacsolas. Es az oszes nagybacsikam is nyugdiba ment akik tuttak segiteni, vagy anyagot szerezni, vagy olyan helyen dolgoztak. Radikalissan csokkentek a lehetosegeim. Multkor 3 napig vegigbicigliztem az oszes olyan ceget vagy uzletet a varosba ahol lehetne szerezni anyagot, szines femek, esztergalas, CNC, meg stb... de a francba csalottam. Ha nemrendelek 2 teherautonyit akkor nemerdes nekik, vagy apszolut nemvolt kaphato amit akartam. Eleg ciki ha apro darabkak kellenek mindenfele anyagokbol. Nehez igy beszerezni aprodonkint. Szoval majd meglatjuk mi lesz a cockpitombol, remelem hamar kiderul.