Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
A Logitecg G25 az tuti, de ha az tul draga neked, sebaj, akkor merem ajanlani a Logitech MOMO kormanyt, ahogy mondjak, benne van kb. 25000Ft, mert az ocsemnek kibirt 4,5 durva kemeny evet, es nemkimelte! Es pont ez az, hogy az ocsem semmit se kimel. Brutal kemny acel kezei vennak, amit megfog annak anyi! O kezebe semmi nem marad egszbe. Nemakarom szegeny ocsemet lehordani, igaz szercse es pechhh nem kedvezo aranyba osztozik nala, de azert o is hozzajarul a dolgok korai elasznalodasanak. De a Logitech kibirta!!! Elkepeszto!!! Oszinten, en olyan 1-2 evet attam annak a kormanynak, de kihuzta majdnem 5 evig, es most se fizikailag ment tonkre. Nemtorte osze, nemeroszakolta tul. Egyszeruen csak elkoptak benne a potmeterek, illetve csak a pedalokba, a kormany meg mindig tuti! Sajna olyan bena potmeterek vannak benne, hogy olyat nemlehet szerezni, ugyhogy mashogy kell megoldani, de ha sikerulne renbehozni a potmetereket a pedalokba, akkor tuti az egesz cucc. Es csak oszehasonlitasul. A MOMO utan odaattam neki az en THRUSTMASTER Force Feedback GT Racing Wheel kormanyom, de azt kb fel ev alatt kinyirta. Igaz, azt se teljessen, mert abba meg a pedalok marattak tuti jok, es kormany potmeterje purcant ki. De az is igaz hogy a kormanyt fizikailag is simara lekoptatta. De mondjuk az csak szepseg hiba marad. Ugyhogy ha a MOMO az ocsemet kibirta, akkor negondolkozz es vidd - tuti dolog. Meg egy pici dolog: A MOMOnak volt egy pici gyari hibaja a pedalokba. Gykran kellet kalibralni, mert gyakran elalitottak a pedalok. De arra lattam valahol fixelesi utmutatot.