Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annak télleg kell a bõr...
Szép lyuggatott marhabõr legyen.XD
F@sznak se kell bõr...Hallod?xx pénzért lehet öntapadós carbn matricát kapni, az nagyobb fíling.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

És max 270°-használom, a 900 az buszszimhez jó csak 😊 meg önsanyargatáshoz driftnél 😊
http://rallynuts.com/motorsport/SPARCO_Steering_Wheels_1735/
105pundsz azaz olyan 40eFt-ból meglenne
azt kocsiba is áttudod szerelni 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Viszont inkább megcsinálom és bebõrõztetem 12k ér mint 40et fizessek érte.
És akkor már rakhatok rá soksok gombot 😄 Csak ugye minek ? 😄

vegyél hozzá 1 igazi kormányt 😄
- SLI -vel 1 kört játszottam, tök jó látszódik rajta ami kell, de azóta elment a régi cockpitom, most csak porosodik, majd talán 2 hét mulva az új kész
- kormánnyal nem foglalkozom, majd csinálok egy új kormánykereket, állítólag mûanyag a belsõ merevitõje ahhoz hozzá nem nyúlok 😊
sli bevált?
kormány ami 2-é tört megjavítoddad?
de duda világítás és kerekhõmérséklet hud nézetváltás is jól jönne
adatok idõk
ezeket használom gaykran
a replay körül nézés elfér a váltón
5k volt a kettõ.
Ami azért vicces a 2 napos szállítással, mert a magyar Igus képviselet töketlen barmai, 3 hétre akarták hozni, 4.5k ér darabját <#boxer>#boxer>
Persze, "fejlõdõ" ország, húzzuk le a csóró lakókat, így se elég szar nekik. <#banplz>#banplz><#kuss>#kuss>

És mit teszel a 4 gombra ? Mer én is gondolkodtam ilyen kormányba, csak fogalmam sincs hogy a vissznézen kívül mit raknék még rá.

nesze
amúgy engem idegeítene kozépen az a vas
asszenm máshogy oldom meg ha kell nekem iléyen
amugy annyira rájöttem hogy 4gomb kéne a kormányra a régin is úgy volt 😞
- kis helyet fogjon el a szobambol, mert nem csak en ulok a gep elott
- ezert szetszerelhetonek is kell lennie
- a fotelt kulon is tudjam hasznalni
- mindent fixen tudjak rogziteni ne mozduljon el semmi a helyerol foleg ne ha akcio van 😛
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Tibi kollega nemtom meg, hogy lesz mint lesz, mert meg tervezesi fazisnal jarok 😛
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
De tervrajzot hozzáááá.....
Tervrajz csak arról készül amit sorozatgyártásba raknak kb 😊 hogy reprodukálható legyen. Na de otthon ki dokumentálna ilyen céllal?
Vaagy olyanra, mit évek óta kisérletezünk ki, hogy minden egyes személynek a földön megfeleljen, csak irígységbõl nem írtuk oda a bannerbe? 😊
....
Ha úgy is te rakod össze, akkor felírod egy papírra, mit vársz el tõle, mennyi a rá fordítható összeg, milyen igényeid vannak (milyen moitorod, milyen kormányod, milyen ülést szeretnél, mennyi helyet foglaljon). Ha ezek után van pár 5leted akkor leírod, mi is hozzáteszünk ha szeretnéd, vagy egyszerûen megnézel sokat sokat és összeszeded innen - onnan - amonnan az emberek öteleteit és elegyíted a tiéiddel.
Mi is így kezdtük, és most is így tesszük.
Én csak egy normál merev keretes szerkezetet akarok csinálni. Csavaros rögzítésre gondoltam, h könnyen szét és összeszerelhessem, ha helyzet van!
Egy kis segítségre lenne szükségem, ugyanis cockpit építéshez keresek tervrajzokat + hasonlókat amik alapján én itthon összebarkácsolhatom magamnak 😛<#zavart1>#zavart1>
Légyszives privátban keressetek ,mert sajna csak nagyon ritkán vagyok net közelben!
Elõre is köszönöm!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB