11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#2925 áá kurva jók a képek köszi
bár én nem akarok hosszabbítani de érdekesség képpen jók:; -
#2924 -
#2923 Na ez így picit hosszabb.
forrás
Az a kék alkatrész kéne neked, nagyon hosszúba. -
#2922 Eddig is remekül megvoltam kuplung nélkül,meg H válto nélkül is....Tény,hogy azzal biztos sokkal nagyobb élmény játszani,de annyi pénzem nem lesz...Köszi szépen,nem sokára megtudom rendelni....elvileg! :) -
#2921 Ha nem izgat a "kulung" pedál, se a H-váltó, akkor pénztárcakímélő, legjobb megoldás. -
#2920 Köszönöm,nagyon hasznos cikk volt. Tehát akkor a DFGT az szerinted/szerintetek is jó vétel lenne? -
#2919 Ajánlanám ezt átolvasni, mielőtt veszel valami balgaságot :D (pl,ForceEX) -
#2918 Hülyeség..5.04 es driver teljesen jó hozzá.Már a kis csavaró is müxik. -
#2917 A DFGT-t én is néztem,de azt olvastam,hogy csak PS2/PS3 kompatibilis....Vagy ez hülyeség? -
#2916 Tudom nagyon jó kormány, nekem is volt ilyenem, forceos is meg sima is. De sajnos eljárt felette az idő, drivert se nagyon csinálnak hozzá amit nem is értek. De igazából a DFGT sztem már mindenben jobb nála. Fejlődik a technika. -
#2915 Értem..köszi szépen! De a Sidewindert nagyon sajnálom...:( -
#2914 Sidewindert sztem újon már nem kapsz sehol, inkább vegyél egy Logitechet és akkor nem lesznek gondjaid egy ideig. -
#2913 Tudom,hogy nagyon jó kormány,szerettem is,csak kezd meghalni és Én nem találok új Sidewindert! Lehet még kapni ezt újonnan? -
#2912 DFGT a te kormányod sztem. 25-27 ezer Ft környékén lehet kapni és nagyon jó. Jobb mint az EX vagy a Momo. -
#2911 6 év kemény használat mellett nem is csodálnám....Esetleg olyan 25ezer körül tudtok valami faxa kormányt ajánlani?....Néztem ezt
Meg ezt.
A Momo egy kicsit gagyinak tűnik...vagy nem az? -
#2910 Igen, a képeken amit rbal linkelt, látszik is az optikai jeladó tárcsája. Tehát a holjáték lehet az ffb-ben van és nem az érzékelőben. Mivel fogaskerekes, ezért lehet a motor öregedett meg. -
#2909 Lehet, hogy hülyeséget mondok, de én úgy emlékszem, hogy a MS kormányokban optikailag volt megoldva a kormány elfordulásának érzékelése, amin nem hiszem, hogy sokat segít a kontakt spray. De lehet, hogy nem így van. -
#2908 Koszi szepen! Mostmar legalabb tudom,hogy a belseje hogy nez ki. Esetleg ha valaki nekem bejelolne a kepen,hogy mit kenjek meg akkor talan nekiallok. :) -
#2907 Nagyon koszi a tippet, en is pont valami ilyesmire gondoltam elkebzelesbe. De sajna elkepzelni mindent olyan konyu, de sajnos fingom sincs rola hogy hol kezdjem az erdeklodest. Hogy hol lehetne kaphato, meg hogy hol tudjak kifaragni. 2 honapja mikor a cockpitot keztem tervezni akkor keztem erdeklodni a ALU/VAS profilok utan, meg mindenfele plehek utan, hisz anyi a szines fem uzlet nalunk hogy a fele is sok, de sajnos azt amit en akartam nemvolt sehol, csak a nagy reklamok hogy szines femek meg profilok meg plehek, de bemesz oszt a nagy semmi. De koszi a linket is, legalab tudom merre induljak el, ez kezdetre remelem sokat segit. De ha meg valaki tud valami jo tippet akkor johet. koszi. -
rbal #2906 Én találtam 1 ilyent, bár nem olyan részletes, de látszik a bele:
http://www.cweom.de/sim/ffwheels.html -
#2905 Egyébként gyárilag semmi holtjátéka nem volt,mostmár egyre rosszabb.... -
#2904 Hát...
Poti alatt gondolom a potmétert érted. Az az igazság,hogy Én ebbe nem nagyon szeretnék beleturkálni,csak akkor ha tutira úgy van,mint ahogy azt valaki nekem elmondja,vagy az adott leírásban van. Félek,hogyha szétszedem,akkor még rosszabb lesz,vagy esetleg nem tudom összerakni. -
#2903 Az, hogy van-e benne por, semmit se befolyásol a nyekergésen, ropogáson, az egy olyan konstrukció.
Ha régen nem volt holtjátéka középen, akkor esetleg a potit kéne kontakt sprayban megáztatnod. Lehet az segít. Próbáld meg, valmai komolyabb csavarhúzóval esetleg.
Szétszerelési vagy javítási útmutatót nem leltem, bár csak pár percet kerestem. -
rbal #2902 Ilyenre gondolok a legfelső sorban jobb oldalt a képen látszik. Na ilyent kéne sztem keresned.
http://www.pu-elastomer.hu/main.php?main=termek -
#2901 Sziasztok!
lehet,hogy egy kicsit OFF lesz,de végülis valamilyen szinten ide is tartozik.
Van egy 6 éves Microsoft Sidewinder kormányom. Nagyon szeretem,most is használom,csak lenne két problémám. Az 1.:
-Eléggé holtjátékos szegénykém. Mivel nagyon ehhez nem értek,így inkább nem szedtem szét. Valaki aki ért az ilyenekhez,az tudna nekem segíteni? Esetleg valami leírást adni hozzá?
A 2.:
-A pedál amikor lenyomom nagyon recseg-ropog,nyikorog. Próbáltam szétszedni,de 1 csavar az istenért sem akar kijönni. Mivel 6 éve nem lett portalanítva (legalábbis belülről),így gyanítom,hogy tele van porral. Ezt valahogy máshogy is megtudom oldani kívülről,vagy mindenféleképpen szedjem szét? -
rbal #2900 Lehet a kapni tömör műanyag hengereket, amikből esztergályosok, vagy CNC-sek szoktak görgőket, csigákat, meg mitom én miket csinálni. Az anyagát nem tudom, pontosan mi (talán Polietilén) de az biztos hogy műanyag, tömör, és kb 1m-es henger, többféle átmérőben. Ezt ahol én lakom ott színesfém kereskedésben kapni, és ott méretre vágják, és kg-ra árulják. Sőt ott rendelni is lehet ha megmondod milyen anyagösszetétel legyen, meg mekkora átmérő, stb. egyszer láttam valami piros színű ilyesmit, és arra azt mondták ezt rendelték, rallysok, mert ebből csinálják a szilenteket, mert erősebb, jobb, olcsóbb mint az eredeti sporttípus a boltban. Szal érdemes keresgélni hol tudsz beszerezni, ilyent, mert alakítani a fehér műanyagot nagyon könnyű, 1 fúróval, meg reszelővel akár szobrot is csinálhatsz, a G25-re meg tuti ki lehet alakítani a hosszabítást. -
#2899 Enyire en is szet szettem, meg mertem is mereteket, de oltari bonyolult cuccot kellene oda csinaltatnom. Idealis lenne kionteni, mint ahogy az original is van, no de az nemgyarilag nemkivitelezheto. Eloszor en is aluminium csobe gondolkoztam, aztam meg muanyag, de nehezen megvalosithato az egesz. Nemtom hogy oldom meg, de nagyon kellene. Vagy esetleg valami kemeny fabol CNC-vel, no de ahogy mondjak, a CNC mereg draga. Muszaj valahogy megoldanom. -
#2898 Ezt hallotam en is hogy a CNC munkaert lehetetlen oszegeket kernek. -
#2897 WTF?! CNC? Az neméppen az oco kategória: D
Van aki irdatlan pofátlan menyniséget kér el egy kissebb darabért:| -
#2896 Hát ugye egyszerű, szerzel egy nagy alumímium tömböt, és cnc vel, meg esztergagéppel kifaragod :P
Ezt a három furatot kell létrehoznod 10 cm-el odébb, a karima pont ilyen legyen, mert ettől nem fittyed le a pillangóváltó, erre támaszkodik. Közben még azt is megkell oldanod, hogy a csonkra is felcsavarozható legyen. :D
Meg még a kábelt is meghosszabbítani. -
#2895 Gyerekek, ki tudna segiteni egy Logitech G25 tuningba. Megakarom hoszabitani a kormany tengot olyan 9-10 centimeterrel, hogy beszerelhessek normal iranyjelzo es reflektor kapcsolokat a kormany kerek+paddle es kormany haz/doboz koze. Szet lehet szedni, a kormanyt levenni (6 csavar), asztan alatta van meg a paddle tarto, es csak utanna a kormany tengo. Nos a ketto utolso koze kellene 10cm hoszabito. -
#2894 De mondjuk akkor is rohattul erdekelne hogy a fenebe erositik oda akkora (vagy akarmilyen kisseb) csavarokkal az ulles hatuljara azokat a vasakot? Hisz elorol szivacs, karpit, anyag van oszevarva. Azala nemlehet bejutni annekul hogy szet ne nyirkald. Akkor hogy csavarozzak oda? Azt tudni akarom. -
#2893 Meghogy en kezdem megfertozni ;-)
Inkabb ok fertoztek meg engem, mert eredetileg nemterveztem odafogatos verziot, mert nincs profi verseny ullesem, nemakarnak ra kolteni, ha mar 30 Euroert vettem egy Ford Escord ullest mindefele allithatot (elore-hatra, le-fel, donteni, csusztatni), szoval ezt akartam odarakni hatso fixeles nelkul, hogy megmaradjon az alithatosag. De sajnos minnel tobbet erdeklottem a dolog utan Frex-feele es hasonlo cockpitok utan, mindenhol szinte oda volt erositve az ulles hatulja, a CXC-t nem is emlitve. Hat ettol elegge meghokkentem, es beakattam, mert nemszamitottam ezel a fixelesel. Hat most mi legyen? Oszinten mondva nagyon orulnek neki ha mukodne felso/hatso fixeles nelkul. Nemtom mi lesz, mert a Frex se javasolja fixeles nelkul. Hat majd meglatjuk ha keszulni fog. -
#2892 Látom már kezded megfertőzni az emberket ezzel az odafogatási problémáddal :P
-
#2891 Uupsz, nekem már 2 éves, és 14 giga az rF könyvtáram :D -
#2890 A magasított sort én se értem, de mind1is :D
Az iRacing-et mindenféle képpen elő kell fizetni, és még ráadásul havi díja is van. Annyit se lehet mint LFS-el , krekkelve hamachin.
GTR2 - max hamachi megy vásárlás nélkül.
GTR-EVO csak single play megy eredeti nélkül.
rFactor, megy minden crack-el is. -
szatocs #2889 rF alatt is rém egyszerű kipróbálni valamit. Az rF lényegében egy userdata-val együtt kb 150 megás játék, én ezt a pack-omat szoktam mindig másolgatni, annyiszor, ahányszor kell. Nem szabad 1 rF alá több modot rakni, nekem is mutatták, hogy van ilyen, és előszeretettem használom azóta is. Mert így nem akad a modok között össze semmi.
Mod tesztelésnél másolok egy ilyet, abba telepítem vagy másolom a modot, ahogy éppen kell, aztán mehet is a vallatás. Ha nem tetszik, már megy is a "kukába", 10 perc alatt ki is derül, hogy jó-e vagy sem.
Amiket viszont rF alatt merek ajánlani: Pagani Zonda, F1 1991, F1 1979, Saleen Mustang, Skoda Octavia, BMW M3 GTR, SIMCo Megane, és még van több is, csak most hirtelen ennyit említek meg. -
#2888 bocs, de nemertem miert csinalt olyan nagy helyeket a sorok kozot?!?! -
#2887 Egyatalan nem hoszu, azzal soha nincs gondom ha ertelmes a tartalom :)
Sott nagyon koszi a bovebb leirasokat neked is es Pointernak is :)
Annak orulok hogy nemcsalottam abban amit azelott mar gondoltam, de meg nemhallotam mas
velemenyeket. Most megerositve. Hat az van hogy minden ermenek 2 fele van, persze nem mindenki pont
ugyanazt a felet szereti. Vagy mashogy kifejezve, valaki sossan, valaki edessen, es valaki meg
forron szereti :))
Annak nagyon orulok, hogy a LFS minoseget illetoen (fizika, stb...) egyetertunk, sott abban is
egyetertunk hogy a LFS fejlesztese elegge le van fulladva az utobbi idoben. Erre mondjuk csak azt
tudom mondani, hogy ami gyorsan jon, az gyorsan mullik :) Ha holnap utan itt lenne a S3, akkor mi lenne azutan. Szerintem ahogy be van tervezve az jo, biztos jobb mint a NFS eseteben a 117-edik resz, de valojaban semmi uj, csak a nagy reklam a semmirol, illetve fojton ugyan arrol.
Ami a modolast illeti, abban is abszolutt igazatok van, ugyhogy mindenben megegyezunk csak kicsit
masok a nezeteink (mindenki mashogy szereti). No es pont ez az ami miatt en a LFS-t szerettem meg.
Igazat megvalva pont az tetszik benne hogy nem modolhato, es nemturjak szet a buheralok! Sajna mar
igy is talaltam nahany bena modot, de az meg elviselheto, de nemhasznalom. Szerintem a LFS sracok magas minosegi
szinten dolgoznak (persze nagyon lassan, az igaz), de ha mindenki szetbuheralna a LFS-t akkor csak
egy takolmany maradna bellole. Pont azert nemszeretem a buheralhato cuccokat (valamikor en is hive
voltam, de mar kinottem belole). Pont hogy ti is mondjatok, 90% szemet, es az ilyen szemet engem
nagyon ki tud hozni a sodrombol! Egy tuti profi programot beszemetelni, annal roszab nincs. Persze
elismerem hogy van nehany profi akik jo dolgokat csinalnak, de az tu a szenakazalban. Rengeteg
szemetet at kell kotorni hogy talalj egy super cuccot. Es foleg ami az autot es fizikajat illeti.
Hiaba lenne benne akar 100 auto is, ha mind ugyanolyan alvaz es fizika csak mas karoszeria, vagy
nemrealis fizika. Inkabb elviselem a keves kocsit de szuper kivitelezesbe. Szoval a LFS-be nagyon
tetszik az hogy nemturkaljak szerte.
Probaltam a rFactort de sajna default alapalapotban csalottam benne, nekem nem jott be, annak
ellenere hogy milyen szuper csucs videokat es kepeket lattam belole. Aztan persze rajottem hogy azt
agyon kell tapasztani-ragasztani hogy valamit kihozzal belole, alapalapotban nem nagy szam. De a
LFS ugy jo ahogy van alap install, sott nem is install, apszolutt nempiszkall regiszterekbe, es
windows alomanyba, sehova nemnyomul-nempiszkal, kizarolag csak a LFS alomanyba van mindene, sott meg
instalalni se kell, csak egyszeru unzip, ugyhogy szuz tiszta program, imadom az ilyeneket. Ha a
tobbi szimulator is alapalapotban is olyan jo lenne mint a LFS es nemlenne anyira buheralhato
illetve buheralva, akkor lehethogy azok is bejonnenek nekem. Korabban en is ujitas es plugin
manias voltam, de felnottem es rajottem hogy annekul nagyon jol meglehet lenni. A valosagban se
versenyezel 100 autoval, max. egyel! Azt maximum evente csereled ujabb generaciora. A LFS nagyon
jol ki van talalva abban is hogy minden auto tipusbol van benne 1 (nagyabol minden, nem szoszoros
ertelembe). Es ha peldaul nekem anyira hianyzik egy Chevy Camaro, vagy Pontiac Tran AM, vagy
Mustang, akkor tudom hogy ez mind front-engine hatso meghajtasos kocsi, ami boven kivitelezheto XRG
vagy XRT-bol teljesitmeny szerint. Mert nagyon jol szetupolhato a kocsi, ha kell leeresztem a
gumikot is es a lengescsilapitokat is, ha kell akkor off-roadra allitom, es emelem az alvazat puha
gumikra vagy kemeny gumikra, szoval ha anyira akarom, kihozok belole nagyabol barmilyen kocsit,
annekul hogy ki lenne belezve a program. Mivel en szeretem az Off-Roadot is akkor nekem mar csak
par jo kis es nagy terepjaro hianyzik belole, jo tereppel, olyan 1NSANE fele cucc :)
De persze ezzekkel senkivel sem vitatkozom mert mindenkinek tokeletessen igaza van, csak az izles
mas, ami termeszetes. Koszi hogy megoszthattuk a velemenyeket.
Persze nemkizart hogy idovel majd masba is belekostolok :)
Amugy hogy vannak a dolgok a regisztracio, fizetes, crack, dolgok a halozati szerver versenyek
korul? Mert a LFS-t muszaj original megvenni ha akarsz online. -
szatocs #2886 Jaja, én is szoktam azzal, az olyan, amelyiknél nincs az, hogy elfér-e vagy sem, mert szinte minden helyzetet lehet vele kezelni. 252-es s3 radical.