Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Nagyon koszi a tippet, en is pont valami ilyesmire gondoltam elkebzelesbe. De sajna elkepzelni mindent olyan konyu, de sajnos fingom sincs rola hogy hol kezdjem az erdeklodest. Hogy hol lehetne kaphato, meg hogy hol tudjak kifaragni. 2 honapja mikor a cockpitot keztem tervezni akkor keztem erdeklodni a ALU/VAS profilok utan, meg mindenfele plehek utan, hisz anyi a szines fem uzlet nalunk hogy a fele is sok, de sajnos azt amit en akartam nemvolt sehol, csak a nagy reklamok hogy szines femek meg profilok meg plehek, de bemesz oszt a nagy semmi. De koszi a linket is, legalab tudom merre induljak el, ez kezdetre remelem sokat segit. De ha meg valaki tud valami jo tippet akkor johet. koszi.