Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Lehet a kapni tömör műanyag hengereket, amikből esztergályosok, vagy CNC-sek szoktak görgőket, csigákat, meg mitom én miket csinálni. Az anyagát nem tudom, pontosan mi (talán Polietilén) de az biztos hogy műanyag, tömör, és kb 1m-es henger, többféle átmérőben. Ezt ahol én lakom ott színesfém kereskedésben kapni, és ott méretre vágják, és kg-ra árulják. Sőt ott rendelni is lehet ha megmondod milyen anyagösszetétel legyen, meg mekkora átmérő, stb. egyszer láttam valami piros színű ilyesmit, és arra azt mondták ezt rendelték, rallysok, mert ebből csinálják a szilenteket, mert erősebb, jobb, olcsóbb mint az eredeti sporttípus a boltban. Szal érdemes keresgélni hol tudsz beszerezni, ilyent, mert alakítani a fehér műanyagot nagyon könnyű, 1 fúróval, meg reszelővel akár szobrot is csinálhatsz, a G25-re meg tuti ki lehet alakítani a hosszabítást.