Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Meghogy en kezdem megfertozni ;-)
    Inkabb ok fertoztek meg engem, mert eredetileg nemterveztem odafogatos verziot, mert nincs profi verseny ullesem, nemakarnak ra kolteni, ha mar 30 Euroert vettem egy Ford Escord ullest mindefele allithatot (elore-hatra, le-fel, donteni, csusztatni), szoval ezt akartam odarakni hatso fixeles nelkul, hogy megmaradjon az alithatosag. De sajnos minnel tobbet erdeklottem a dolog utan Frex-feele es hasonlo cockpitok utan, mindenhol szinte oda volt erositve az ulles hatulja, a CXC-t nem is emlitve. Hat ettol elegge meghokkentem, es beakattam, mert nemszamitottam ezel a fixelesel. Hat most mi legyen? Oszinten mondva nagyon orulnek neki ha mukodne felso/hatso fixeles nelkul. Nemtom mi lesz, mert a Frex se javasolja fixeles nelkul. Hat majd meglatjuk ha keszulni fog.