Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• szatocs
    No, már megint kimaradt:
    a boxos hűtéshez megcsináltam a kábelt, megvallattam, és teljesen jó. Melegítettem a kormányt kicsit, úgy, hogy nem ment a venti, és rajta volt a box, mikor meg már melegnek éreztem, ráküldtem a ventiket, kb. 5 perc alatt lehűtötte a burkolatot, így mostmár nyugodtan lehet tekergetni. Igaz nem volt 28 fok szobában, de bizakodó vagyok, mert a kb 25 fokban remekül teljesített.

Ülést meg kicsit elrontottam.
    Sterimóval mostam át, elején nem is volt gond. Utána rámentem szivaccsal meg kárpittisztítóval, és mikor öblítettem ismét sterimóval, húztam egy vékony fehér sávot bele. Na mondom biztos a szer maradt még ott, mégegyszer. Addig nem jöttem rá, hogy mi történt, amíg szépen összefirkáltam az ülést. Ülni ugyanúgy jó benne, de sajnos nem egyenletes most a színe, de ez legyen a legnagyobb baja.
    Vagy tudtok esetleg valami kárpit festő megoldást? Ha nem, akkor is marad ez, mert többet nem is akarok nagyon rákölteni, meg aztán ez számomra nem von le értékéből, akármilyen "firkálásos", mostmár nem fogok egy konyhaszéken 30 perc után lezsibbadni.