Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Hecker007
    Az a legnagyobb baja az LFS-nek hogy nem lehet rendesen modolni, a pályák unalmasak már és nem adnak ki hozzá se egy pályát se egy kocsit, semmit. Modolni nem lehet olyan szinten mint az rFactor vagy a Simbin játékait. Nekem is megvan az LFS, rFactor, GTL, GTR2, Race07, GTR:E, és ezekből egyedül az LFS az amit alig játszok már... hiába a jó fizika hogyha nem adnak hozzá semmit sose és nem lehet még csinálni se bele semmit... a többiben sokkal több a lehetőség, rFactorhoz van annyi mod hogy belefullad a nép és akkor ezek még csak a kocsik, van hozzá rengeteg valós és kitalált pálya is ugyanúgy mint a többihez, vannak plug-inok amik javítják az FFB-t hogy valósabb érzést adjon, vannak látványjavító buherátorok stb. De egy idő után te is rá fogsz unni az LFS-re, én 3 évig drifteltem benne haverokkal meg néha versenyeztünk is, de már kb egy féléve az rFactort használjuk erre a célra, a Simbin cuccok csak azért vannak meg mert azokkal ligázok és sokkal élvezetesebb mint az LFS-es ligák versenyei, mindíg ÚJ PÁLYÁN tudunk versenyezni, OLYAN KOCSIVAL amilyennel akarunk.

Ha kicsit hosszúra sikerült akkor elnézést mindenkitől, nem akarom szét vágni a topikot csak a véleményemet írtam le a témáról.