Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
szatocs #2838 A box amiatt kell, mivel igencsak felmelegszik a kormány így nyáron egy verseny alatt. Szerintem az 50 fokot is eléri a burka egy 2,5 órás tépés alatt. A box vezeti a levegőt a G25 felett, amit a két ventillátor szív ki hátul. Így nemhogy melegedni, de hűlni fog. Legalábbis ez a terv. Emellett szerintem még én is fogok egy kis szellőt érezni.
Kormányon numpad: legjobban sikerült alkotásom, rendkívül egyszerűen ki lehet rajta igazodni, rF alatt pl boxba be: +, TS-en beszéd: 0, auto kuplung: 7, lcd-ben navigálás: 2,4,6,8, elfogadás: enter.
Ennyi van most használatban, de rém egyszerű ezt használni, lényegében nem veszítek sebességet, nem úgy, mikor még a g25 mögé nyúltam a bill-hez.