Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd a forgásponnthoz közel helyezem el a potit 😄
Elvileg 6 bart szállít max, 17l/percel. A puding próbája az evés, a 67k kompresszor 23l/percet szállít. Nem óriási különbség, csak árban... Majd a kedvedért Monacoval tesztelem 😊 Bár ha hosszú ívû a kanyar, meg állandó a gyorsítás akkor nem fogy a levegõ 😄
Bolti áron azért ez elég szép összeg...
A kompresszor milyen nyomást tud? mert ha a hengerek gyorsabban elhasználják a levegõt mint a kompresszor termeli, akkor a 24-es is kifogy elõbb utóbb 😞
Monacoban majd nem lehet versenyezni, sok kanyar sok gyorsulás-lassulás illetve centrifugális erõ 😄
A kompresszor kevesebbet szállít mint ami a folyamatos munkához kéne, és csak egy 1,5l es tartálya van. 3-4 végigmozgás után lelassul a mozgás, elfogy a levegõje, most egy 24l tartályt csinálok neki. Az reméljük elég lesz.
Használtan kb mindenhez féláron jutottam, kompresszor 27k (bolti tartály-al 68k),a 2 munkahenger 22k (bolti 25k/darab) , mágnesszelep 24k (bolti 24k/darab).
Az elektronikából sok közül lehet választani. Készen, Conrad.hu ha megy majd az oldaluk, üsd be hogy K8055.
na elindult
A vezérlõpanelt is te csináltad? Készítenél egy videót a mozgásról, csak így a földön, ahogy a képen van? 😊
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
A neheze megvan. Most töröm a fejem az ülésen, bár pénz most nem lesz rá.
Már meghaladtam a 100k-t. <#szomoru1>#szomoru1><#nemtudom>#nemtudom>
Vagy amekkora épp elfér azon a helyen amit szántál neki, mivel te építed oda 😄
Én is töröm a fejem ülésen, 35 egy új. Vagy bontó. Kollegám szerint van olyan bontó ami "sport" autokkal foglalkozik, mejd meg interjúvolom.
Nekik ennyi helyük volt:
Vagy ennyit szántak rá 😄
Valamint valaki nem tudja hogy használt sport ülést honnan tudok beszerezni?
Virtual SimRacing
Virtual SimRacing
De lehet a túl oldalra lesz felszerelve, majd kiderül mennyi hely marad 😄
Na és a munkahenger +- 20cm -ert mozog. Ha a súlyponnt nagyon hátra kerül, akkor elõl az akár 40cm mozgást is eredményezhet. Tehát még csak sejtem milyen magas legyen az állvány a képen 😄
De csinálok egy olyat ahol képpletesen berajzolom neked 😄
Ja, és mennyibe került a kompresszor meg a munkahenger?
Bár az alap kicsit át lett tervezve.
Bár még képlékeny a fejembe 😄 Alul az ott 60*20 profil, 100cm hosszú kb és 80 széles.
Meg most más foglalkoztat, megjött a postás 😄
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Elõszõr azt kell megépítenem, rárakni a kormányt-moncsit-széket meg magamat, és akor kideríteni hogy hol lesz a súlypontja 😄 Visszafele kell építenem 😊
A súlypontja kicsit elõrébb van, mint kéne, de mint mondtad paintben készült, úgyhogy nem fikázom, az elv jól látszik. 😊
Végülis akkor pneumatikus lesz a cucc? Nem lenne egyszerûbb a motoros?
Valamint a szerkezethez miért kell ennyi zártszelvény? 😊
Felmegy rá a 82-es LCD is 😄
Kicsit fura lehet, ha a kormyány fix, az ember meg ide-oda billeg az üléssel..
Aztán ha lenne hozzá tervem, le lehetne cserélni az asztalt. Ha meg éppen autóversenyezni támad kedvem, kihajtani az asztalból a kormányt, alul egy sínt, amiben rögzítem az ülést, és kész is a cockpit, ami csak addig foglalja a helyet, amíg kell <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Láttam már nagyonszép sparco üléseket ~50 ért.
Szerintetek annak mennyi értelme van, hogy ha beszerzek egy kényelmes autóülést, azt rárakom valami alapra, ami alatt van négy kerék, azt új szék? :]
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az egy üléssín nem nundzsaku, és az axonometriát se fikázni, csak paint van itt a melóban 😄
Honda - The Power of Dreams
na mind1, most nincs kedvem szórakozni:
innen elvileg jó
Bal oldalt ahol az idõket írja ki ott lehet majd választani több infó közül, be lehet majd állítani low fuel warningot meg ilyeneket, a kormányon lesz egy panel amin lesza 8 gomb(vagy több😄) 2 tekerõ, amivel lehet az LCD-t is vezérelni meg pl játékban brake bias, meg 2 setup gomb amivel majdnem mindent be lehet majd állítani, annélkül hogy ki keljen lépni a wines progiba😄
Szerintem a ford.szám meg a sebsségfokozat fontosabb, arra is gyúrj rá 😄 LFS-be úgy is érezni a sebességet 😄