Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
A CXC az eleve olyan ülést csinált hogy belecsatlakozik az aktuátor, és az attól még lehet állítaható előre hátra, jól megkerülték a dolgot :D Bár lehet inkább házilag az lenne járható, hogy az pedál + kormány marad könnyedén állítgatható. Nekem 1 évembe tellt, mire úgy állítottam be a szimut, hogy ne fájjon se a hátam, se a bokám 3 óra vezetés után. Tehát fontos lenne hogy állítható maradjon. (kormány-ülés-pedál ból 2 állítható kell maradjon)
Mr Burns-nél csak neki van tolva az ülés, rögzítésül csak az a felcsavart szíj szolgál.
Ezen a képen, meg nem esküdnék meg hogy hozzá van erősítve. Ráadaásul tudtommal a FREX 3 aktuátort használ, a 3. az övet húzza, hogy úgy verjen át G erő helyett, de ez mellékes.
Ha olyan alu profilt használnék, akkor is szerintem legalább 2 rúddal indulnék föl, illetve mág kaphatna még merevítést oldalról is. Amúgy még sose láttam árlistát erről az alu cuccról, nincs egy nálad ? :D
Köszönöm a szép szavakat, és kíváncsi leszek arra amit majd csinálsz, írj csak sokat, és még több ilyen beszélgetést itt :D
Látom a buttonbox úgy van rákötve a joyra, hogy az még tutin működőképes legyen ? :D