Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• szatocs
    Nem hiába, és nem is baj, hogy nem tanulnak belőle. Amennyi anyagot abba felhasználnak, nem csoda, hogy 80 litert fogyasztanak azok a dögök, meg akkora motor kell beléjük. Ráadásul nem is olcsó mulatság egy olyan autó, megvásárlás szempontjából sem. Nézhetem, hogy odakint mennyivel lenne olcsóbb, de hát itthon vagyok, itt egy H2 azért szerintem nem kis pénz. És biztos, hogy nem azt választanám, ha már ilyen batár autókra vágynék. Egy Acura RDX tökéletesen megfelelne. Minek akarnék én itthon is pl. dögleni az autóban 3 napot, itt sehova nem kell annyit utazni. Autópálya? Simán elég már egy középkategóriás, esetleg felső középkategóriás autó, még utasként is. Egyszerűen feleslegesnek gondolom az ilyen nagyzós dolgokat. Lehet, hogy valakinek bejön, én beérem annyival, amennyire szükség van.
    Ha már nagyzás, sokkal inkább egy F430 lenne, amit választanék, de azt is minek. Vagy nagy kedvencem a Pagani Zonda.
    Biztonságban valóban nem volt az élen Japán, vagy Európa sem. De annak idején Amerika sem. Jó, hogy volt egy autó, erős kasztnival. De az öv használata pl., meg az ilyen apróságnak tűnő, ám de igen fontos dolgok, hát elég nehezen vertek gyökeret odakint. Ha két ilyen autó egymásnak ment, akkor sem maradt meg az utas, mert kirepült a csudába, és felcsavarodott valahova.