11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• cselt
    Annyira nem is drága. Annak megérheti aki nem akar otthon barkácsolni, hanem valami egyszerű, jól kitalált dolgot szeretne. (Na de persze azok nem mi vagyunk )
  • pointer4
    Erről , mintha nem is beszéltünk volna, pedug létezik egy ideje.
    Állítható, praktikus, kis helyen elfér, összecsukható - randa, drága.
  • solo
    Hááh, beszarok!
    Csávónak Írok, hogy megvan a della, holnap tudnánk e találkozni?
    Válasz nagyvonalakba:
    Volt haverom 16 ot adott érte, ezért gondoltam nem is adsz érte annyit, és nem Írtam,

Hátcsezze, milyen emberek vannak manapság:C
  • solo
    Láttam, flash volt:]
  • milk4
    Végre!!!RSC nélkül teljesen elment a kedvem a barkácsolástól:D
  • pointer4
    Na megy újra az RSC fórum!
    Élnek a linkek, G25 váltó keményítés, stb...
  • Szabi1991
    ringen most hétvégén volt egy ilyen szerkezet :O
  • Hoffi
    köszi az infót(kat)!
  • szatocs
    Igazából a gombjai az érdekesek úgy is építés szempontjából, a légyeg az, hogy ne akadjon össze a kormánnyal a vezérlője.
  • cselt
    Jaja az a kék műanyag. Volt szerencsém egyet eltörni
  • Hecker007
    Melyik része törik könnyen?
    Ha csak az a kék műanyag amiben benne van az nem érdekes annyira.
  • cselt
    Teljesen jó ez arra, hogy szétszedd és beépítsd a cockpitbe. (Csak vigyázzatok, mert könnyen törik, tapasztalatból mondom )
  • Hoffi
    nekem van ilyenem csak nem usb-s
    meg van egy gamepadom ami nem igy néz ki:D
    valami genius szar 2szer használtam azalatt az egy év alatt amiota megvetttem:D
  • szatocs
    Én ilyen csodát láttam Kisvárdán 1600-ért.
  • Hecker007
    elvileg igen, én azt nem próbáltam még, egyenlőre a gamepad-ot próbálom majd ki, csak meg kell vennem a cuccott hozzá
  • Hoffi
    ám köszi a segítséget
  • Hoffi
    akk elvileg bármilyen nyomogombot kapcsolót egy gamepad segítségével rálehet kötni?
    meg még a g25-n helyet is kéne találnom neki:D
  • Hecker007
    egy gamepad gomjait kell rákötni valamelyikre és akkor elvileg működik, ha azt vesszük ez is csak egy kapcsoló :)
  • milk4
    Valahogy biztos meglehet oldani.Én nekem már támadt is egy ötletem,rfactor futamom után ábrázolom.
  • Hoffi
    óóó párdon!:D
    talán igy jók lesznek a képek!

Itt az uazé:

itt a trabis:

• Hoffi
    hy
    na ma lementem a pincébe és kutakodtam egy picit majd megtaláltam ezt a két ilyen index meg minden kapcsolót:)
    az egyik egy Uaz 469 B-ből származik a másik meg asszem egy 601-es trabiból!
    és az a hülye ötletem támadt hogy milyen jólenne ezt valahogy megoldani usb-n keresztül benyomni a gépbe majd valahogy a g25-re rábaszogatni indexnek meg egyéb dolgoknak!
    na és hogy ezt valahogy meglehetne oldani?:D
    itt van az ami a trabiból van:

itt meg ami az uazunkba volt 4 évvel ezelőtt:D:

• Nightt
    4. generacio.

Ennel jobb kepet most nem talaltam hirtelen. Mindegyik Honda bontoban talalni ilyent.

Nekem boros van, de ehez nehezebb hozzajutni, de neha lehet talalni elvetve olyan 20k-ert.
  • szatocs
    Mabo: ennyiért Tőled is be lehet esetleg szerezni?

Nightt: Olyan honnan? Képet is tudsz esetleg linkelni róla? Melyik generációé?
  • Nightt
    Ha ram halgatsz 10-ert kapsz Prelude ulest es az sokkal jobb!
  • mabocockpit
    Ez egy suzuki swift II-es ülés. Eddig mindenki azt mondta hogy kényelmes.
    Én egy ismerős által szerzem be az üléseket bontóból.Hibátlanok az ülések és
    az áruk olyan 7-9 ezer között van.
  • pointer4
    Így igaz, a szépség szubjektív, most OFF vége :D

szatocs: kérdezd meg mabot, bizti ad neked ülsét olcsón :D
  • bardocz
    De most tényleg nem fogod fel,hogy a szépség az kurvára egyéni dolog,és szánalmas ezen vitázni?Soha nem fogsz engem meggyőzni arról,hogy a bubu-nál van szebb,és én sem téged,hogy az amcsi vasaknál van szebb.
  • szatocs
    Meg nem írtam még: amerikában nem a biztonság miatt építettek "biztonságosabb" autókat, hanem azért, mert nagyban tettek a takarékosságra, környezetvédelemre, bőven van helyük az utakon, és a többi.
  • szatocs
    80 csak túlzás volt. De 40-et akármikor meg tudsz etetni egy akkora motorral. Még egy suzukival is meg lehet pályán 20-at etetni.
  • Nightt
    Majd, ha megepitem a cockpitem, akkor en egy 4. generacios Honda Prelude uleset fogom beleepiteni! Bontoban 10-15-ert nagyon jo allapotut lehet kapni es nagyon kenyelmes! A boros, meg az egyik legszebb ules, amit lattam!
  • pointer4
    Nem gond az off, de ne személyeskedjünk.
  • solo
    80 litert? Te elvagy tájolva xD
    80 litert az ismerősömék 7.2 es eldoradoja nemevett: D Az is megállt 30 nál: D
  • szatocs
    Nem hiába, és nem is baj, hogy nem tanulnak belőle. Amennyi anyagot abba felhasználnak, nem csoda, hogy 80 litert fogyasztanak azok a dögök, meg akkora motor kell beléjük. Ráadásul nem is olcsó mulatság egy olyan autó, megvásárlás szempontjából sem. Nézhetem, hogy odakint mennyivel lenne olcsóbb, de hát itthon vagyok, itt egy H2 azért szerintem nem kis pénz. És biztos, hogy nem azt választanám, ha már ilyen batár autókra vágynék. Egy Acura RDX tökéletesen megfelelne. Minek akarnék én itthon is pl. dögleni az autóban 3 napot, itt sehova nem kell annyit utazni. Autópálya? Simán elég már egy középkategóriás, esetleg felső középkategóriás autó, még utasként is. Egyszerűen feleslegesnek gondolom az ilyen nagyzós dolgokat. Lehet, hogy valakinek bejön, én beérem annyival, amennyire szükség van.
    Ha már nagyzás, sokkal inkább egy F430 lenne, amit választanék, de azt is minek. Vagy nagy kedvencem a Pagani Zonda.
    Biztonságban valóban nem volt az élen Japán, vagy Európa sem. De annak idején Amerika sem. Jó, hogy volt egy autó, erős kasztnival. De az öv használata pl., meg az ilyen apróságnak tűnő, ám de igen fontos dolgok, hát elég nehezen vertek gyökeret odakint. Ha két ilyen autó egymásnak ment, akkor sem maradt meg az utas, mert kirepült a csudába, és felcsavarodott valahova.
  • solo
    Ilyen kategóriában akkor viper.
  • solo
    Hát, most akk térjünk át egy olyan témára, hogy biztonság...
    Hol volt európába-japánba olyan autó, amit ha most összeküldenél egy h2 essel akkor az az autó nyerne nem a h2?Sehol..
    Bezzeg amcsiba, 63 ban kijött a chrysler imperial, ami bizony iszonyat erős volt.(Legtöbb helyen amcsiba kivan tilvta a roncsderby-k rők, mert nemlehet összetöni.)

Szóval, azt levéve, hogy nemvolt légzsák, a mai autógyártók tanulhatnának tőle:/

• Hecker007
    ez a kocsi dolog nem teljesen egyéni mindenkinek?
    én pl szeretem az amerikai, japó és német kocsikat is, olaszt meg franciát annyira nem csípem
    amcsiból szépek az izom gépek, meg a rod-ok, japóból a JDM és a Drift a nagy kedvencem, a német kocsikból meg a régebbiek néznek ki jól, habár az új audik bejönnek r8-at kivéve, új bömbik meg nagyon csúnyák
    de ez olyan szerintem hogy kocsiról, meg nőről nem érdemes vitatkozni, mindenkinek más tetszik :)
  • szatocs
    Nem ennek a topikja, de már elmondom: amcsi csak batárt csinál, szépet nem sokat. Van vagy 3-4, a többi meg ócskavas.
  • bardocz
    Szerintem meg a 2005-ös bubu visz a világegyetemben mindent szépség szempontjából.Ezen annyira kurvafölösleges,meg szánalmas vitázni,ha mindenkinek ugyan az tetszene akkor lenne egy autómodell 28 féle motorral,és ennyi.
  • solo
    Szépségbe nemkérdés...Amcsi visz mindent:]
    Gyönyörű, éles vonalak, sejtelmes néha ilyesztő kinézet:]
  • solo
    Jólbeszélsz.

#2681 Hát, végbélkúpnai inkább látnám őket kicsinyÍtve a gyógyszeres dobozba, mert kb arra jók lennének:]