Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Danecay
    Megnéztem a görög srác oldalát, és semmi extrát nem találok azokban az ablaktörlő motorokban amiket használ, mert állítása szerint is 85-ös Nissan ablaktörlő motorokat használ, melynek modellszáma B-11:

Ennek fényében ez a része a cockpitnek nem lehet túl drága, mert pl. a VATERA -n már egy ezresért is lehet venni ablatörlőmotort, de pl. 2000 Ft-ért volt IFA ablaktörlő motor is. Nem igazán értek hozzá, de ablaktörlőmotor és ablaktörlőmotor között nem lehet akkora különbség, hiszen mindegyiknek ugyan az a rendeltetése.

Ez a megoldás ezek szerint költséghatékonyabb lehet mint a lineáris aktuátoros megoldás, mert ott az ár 80%-át az aktuátorok képzik. A görög srác elektronikája vajon megfelelő lenne a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084209955&no=2589]#2589[/URL] -ben látható megoldás használatával is? Szétnéztem igaz az eBay -en is és szép számmal lehet találni lineáris aktuátorokat de azok közül nem tudom, hogy melyek felelnének meg ilyen célra.
    Először azt kellene eldönteni, hogy melyik útat kellene választani.

Egyébként a Te cockpitedről is rakhatnál fel egy videót, hogy miként is mutat használat közben :)