Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Köszi a kimerítő választ. Nekem is eszembe jutott már a mozgó cockpit készítésének lehetősége, de csak ötletszinten, mert nem vagyok egy műszerész alkat, bár segítséget tudnék éppen kitől kérni. Én is valami pneumatikus, vagy/és elektronikus megoldásban gondolkodtam. Mivel erről az X-SIM progiról nem tudtam, arra gondoltam, hogy a kormány vezérlését lehetne használni, pl. további villanymotorok vezérlésére. Egy példa. Rázókövön való haladáskor rázkódik ugye a kormány, mert ilyen vezérlest kap/kapnak a villanymotor/villanymotorok. ezt a vezérlést tovább lehetne adni adni pl. egy bütyköstengellyel szerelt villanymotornak, ami az ülés alatt van elhelyezve, így lehetne érezni a rázókő vibráló hatását. Nincs ez még végiggondolva egyáltalán, ezért lehet hülyeségeket is írok, de mint írtam erről az X-SIM progiról nem is tudtam.