11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#2522 45-ért vettem egy új Samsung monitort, az ott egy monitor. -
#2521 wow szupi. Tv mennyit kóstált? -
#2520 Jáááá értni, én lenni tévé körökben, azt odaszokni. -
#2519 Ez nagyon király,grat! -
#2518 Le lehet venni a moncsit.
Úgy van kialakítva a monitor, hogy az oldalánál kli lehet vezetni a kábelt.:-) -
#2517 Essz lenni monitor, lefelé jönnek ki a hátlapból, szóval így ehhez igen. -
#2516 Jeeeeeeee, űber lettt :D
Tévé kábeleihez hozzáférni ? :D -
#2515 Táddáám! Íme! Ilyen lett! Nagyon jó minőségű munka, nagyon jó cuccz!
-
#2514 Hazahoztam, már csak a képeket várom mailben. Hát nagyon korrekt darab! Valami eszméletlen jó érzés beleülni, hülyére állítható, de ahogy be volt alapból állítva, nagyjából pont jó volt, és nagyon király így tolni. Persze ezt még csak gondolom, mert a teszt az itthoni öszerakás után jön, de szerintem nem tévedek! Amint megjön a kép, berakom! -
#2513 Go go go -
#2512 Megjött a telefon, ma mehetek érte! Lesz majd kép is, meg most már akkor újra irány iracing! :) -
#2511 Jaja,az is durva:D -
#2510 De nézzétek már meg a füzetét,csak a szimpla pálya rajz van rajta. -
Solt #2509 Vártam, hogy mikor üvölt, ÁLLJ! Kiszállok! :D -
#2508 Legjobb,ahogy mondogatja,jobb,bal,jobb,mintha menne vele bármire is a pilóta:D Kb 0 információértéke van:D -
Solt #2507 Szerencsétlen kicsit berezelt... a fák közt szinte csak kapaszkodik! :D -
#2506 És hogy össze vissza?:D -
Solt #2505 Csak nekem tűnik úgy, hogy a navigator keveset beszél? :D -
#2504 Majd képet!!! -
#2503 ááááááááááááá....a tag az 5. képen xDNagyon durva xD -
#2502 Az alsógatya+zokni+sötétplexis bukósisak az nagyon kemény!!!!!!!!!!!!:) -
#2501 Én külön egy ilyen gurulós széket úgy alakítottam át, hogy kivettem a kerekeket, műanyagdobozos bomba, vagy egyéb 2,5dcl-es ital kupakjait levágtam, kupakba beleraktam a fémrudat, kiöntöttem epoxyval, majd ezt dugtam vissza a kerék helyett. DE aztán zavart a két szék, a gurulósszék támlája gyende, elhajlott összevissza, hosszabb versenyeken már görcsölt a lábam, rühelltem már annyi év után leszedni-feltenni a kormányt, így végül most rendeltem inkább 1 MABO Cockpitet, pár nap és kész is! Remélem felkerül az oldalára majd új upgrade-ként, mert csak a cockpithez vettem egy 22"-os monitrort, és újításként monitortartó is lesz hozzá aplikálva. Már csak valami normális pedál kéne, de elsőre tesztelem majd az öreg MOMO-val :) -
#2500 Bah, most látom, nagybetűkkel, hogy május vége.
Kapják be, amikor megrendeltem ez még nem volt kiírva az tuti.
Láttam volna akkor is, ha most észrevettem.
Na mind1, jó lesz akkor is.:)
-
tomi555 #2499 Köszi Pointer h beraktad a képeket:) Az igazság az hogy a loadcell még nincs beépítve, csak itt van a dobozban, de mostmár mindjárt vége a sulinak és hazatudom hozni végre a cockpitet, be tudom majd fejezni.
A kormányról: G25öm van, úgyhogy nem ez az ok, egyrészt a cél h még jobb legyen mint a G25 (olajos rendszer+FFB) másrészt leginkább nem eladásra szánom, mert arra nincs sajna időm hogy mechanikát gyártsak több darabhoz esetleg, hanem leginkább az elektronika része érdekel, villamosmérnöknek tanulok és kihívás:) Sima joy nem próbléma a kézifékem is saját panelről megy és most az FFB foglalkoztat:) -
#2498 Ezt.
Helyhiány miatt nálam max ez jöhet szóba sajnos.:S -
Szabi1991 #2497 és mit rendeltél ?
mert oda van írva hogy legközelebb mikor tudják leszállítani.. ilyen egy kis manufaktúrás cég.. :D -
#2496 Üdv!
Rendeltem innen egy apróságot.
Cirka 10 napja történt, pénzt azonnal levonták, de a cuccról semmi hír.
Paypalon keresztül ment a dolog.
Mennyi idő után kezdjek reklamálni ( bár angol nem megy annyira)?
A hsz.-t csak azért ide, hátha vki ismeri az oldalt. Sorry, ha nem!
Köszi! -
VO101 tvr #2495 Nixim upgrade már benne figyel 27 mm-es lett végül, iRacing-re optimalizálva.
A loadcell mod-ról van valahol leírás? -
#2494 Szerintem a G25 pedálja Nixim upgrade-al nagyon jó lesz. Az eredeti minőség többszöröse. E felett talán csak a CST pedál lehet.
Loadcell mod meg van hozzá, ha annyira akarod :D
-
#2493 Heel&toe és H-váltó én pont így használom a G25-öt :P :D
szerintem teljesen jó ilyen célokra is, igaz a H-váltót valahogy nem ártana modolni hogy kicsit keményebb legyen -
#2492 Nyomja komolyabb cuccal az.akinek van rá pénze!Mert hogy én ne fogok elbaszni 100ezret egy váltóra és pedálra az biztos.Abból veszek egy 26"-os monitort,vagy egy biciklit,de akár valami régi autót is. -
VO101 tvr #2491 Most azt mondod, hogy az a leglényegesebb szempont, hogy a szőnyeghez tapadjon? ;)
Az hogy a fék közelebb van a kuplunghoz, szerintem semmi gondot nem okoz. A kuplungot úgyis max elinduláskor használja mindenki. Menet közben pedig bal láb féken, jobb láb gázon. Ha gyors akarsz lenni és így kényelmes is.
A G25 pedálsor ennyi pénzért bőven tudja azt amit elvárhatunk tőle. Robosztus, belsejében fémalkatrészek, önzáróanyákkal szerelve, "tuningolható" :) Ha lehetne load szenzort beleépíteni, király lenne,
Heel&toe és H-váltó rajongók pedig komolyabb pedálokkal és kéziváltóval nyomják, mert ezek az alap cuccok nem arra lettek kitalálva. -
#2490 Hát a G25 pedálnál szerintem semmiképp sem gagyibb,annál elbaszottabb pedálsor nincsen,a fék közelebb van a kuplunghoz,mint a gázhoz.Fanatecén szerintem kényelmesebb fék közben gázt adni.És ez nagyon durván tapad a szőnyeghez,konkrétan amikor fel akartam emelni,úgy húztam el a szőnyeget,hogy az asztal alól kicsit kijött,pedig van rajta 1 gép,monitor,könyvek,meg minden lófasz,és nem olyan könnyű mozgatni.Hát igen,tépőzár rulez:P -
VO101 tvr #2489 Az alap Fanatec pedál ránézésre nem lehet nagy kaland szerintem. Nem jobb mint a G25 pedálsora. Sőt. Gagyibb.
A Clubsport pedál az, ami érdemben többet tud a G25 pedálsoránál (load szenzoros fék!), de az ugye maga 200 euro, ami kb egy komplett G25 ára. -
#2488 Jaj, az lemaradt, hogy az utolsó képen lévő pedáltartónak, a belseje hogy nézhet ki, nincs ötletetek?
Két oldalsó a tartó, onnan van csavarral megfogva a pedáltartó rész.
Nekem még a hosszabítót kell elhelyeznem, még nem tudom, hogy hogy lesz. Valszeg a rá lesz karva, úgy kell csinálni, hogy ráférjen, más ötletem nincs hirtelen.
-
#2487 Értem! Köszi!
Az utolsó képhez hasonlóra gondoltam, de jó, hogy mutattad, mert az az elgurulás elleni részt is beleteszem
Itt egy kép, hogy hova kéne, és a szék amin ülök, remélem elég infót ad majd. Itt a kép xD
Valamekkora dőlése legyen akkor? Nem tudom, nem próbáltam még úgy, hogy döntve van a pedál! Most így ahogy van, jó nekem. Kicsit magas a szék, (mutterék széke jó lenne, csak nem adják oda) szóval akkor nem fontos a dőlés, nem? Max egy kicsit -
#2486 Hát ez az üléspoziciótól függ, úgy kényelmes, ha semerre se feszített lábfejjel félig nyomod a gázt/ féket. Kicsit kelljen csak mozgatni a felengedéshez, és a benyomáshoz. Mert vagy felengedett pozíciótól fog elfáradni a lábfejed, vagy az állandó lenyomástól, egyik se jó.
Lehet alattad a pedál fotelből, forgószékból, vagy majdhogynem nyújtottlábbal ülsz, és jól előtted. Persze a pedálok alap dőlése, foteles verzióhoz van hangolva.
A lényeg hogy hosszútávon kényelmes legyen
Pár kép:
kép
kép
kép
kép
kép
kép
kép
#2485 rFactor kép nemtom miért került oda :D -
Ez csak a legelső állapota volt, azóta lett loadcellre upgradelve.
De állandóan nyaggatni kell kis infóért, meg fotóért, most se válaszol majd napokig :P -
#2484 Sziasztok!
Kéne csinálnom egy pedáltartót, mert ez így nem jó, ahogy most van...
Ne gondoljatok semmi nagy dologra, csak fából valami egyszerűbb darabot xD
A kérdésem az lenne, hogy láttam már pár képen, és DÖNTVE volt a pedál! Ez miért jó, kényelmes?
Én is ilyesmire gondoltam, majd ha hazajöttem, teszek fel képet, meg egy paintes rajzot a tervemről
-
#2483 KÉPT!:D