Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Feltettem minden képet amit csináltam szerelés közben, illetve csináltam most a kéziről, meg az ülés lábakról képet. A kézihez, ha nem gombos, hanem potis megoldást választ valaki, és nem ért különösebben az elektronikához(én sem értek hozzá) annak én a joy megoldást ajánlom, méghozzá olyanal amin van gázkar is, mivel arra érdemes kötni. A gázkar potiját 1 az 1 ben bele kell építeni a kézibe, és a madzagjait is úgy visszaforrasztani ahogy voltak(esetleg figyelni arra, hogy ne full behúzott állásban legyen nyugalmi helyzetben, mert akkor nem fog mozdulni az autó az tuti) és nincs sok vacila vele. Csatikat, kábelt még a Tescoban is kapni az nem gond sztem. Az 1ik képen már van 2kézi is azt egy RBR-es havernak készítettem, ott jól látszik hogyan van megoldva a yojhoz kapcsolódás. Az én kötődobozomban is dettó ugyanez a joy elektronika van, csak én magamnak nem akartam a joyt egyben hagyni, így szebb. De ennek van 1 hátulütője, mert előfordul, hogy elkalibrálódik, és akkor szét kell szedni a kötődobozt, és tekergetni a 2 potit ami a joy karján volt mert azt nem tudtam lekötni, mivel meghülyült az elektronika ha azt nem "látta". Igazából ez az elkalibrálódás egyedül az RBR-ben volt probléma, mivel ott nem tom miért de fellülbírálja a joy X-Y axisa a G25 gáz-fék pedálját. Arra tippelek, hogy mivel olcsó gagyi a joy ezért is kalibrálódik el, bár amit a havernak csináltam, és egyben van ott nem tapasztaltam ilyent. De azért lehet hogy érdemesebb picit drágább minőségibb joy-al próbálkozni, vagy amiket linkeltetek már bizonyos profi lapkákkal, amin millió gomb, meg axis hely van, bár nem tom azokat igazából hol lehet, meg mennyiért beszerezni. Ja és erre a joyra kötöttem rá a kormánygombokat is. Ha van esetleg kérdés segítek még!
    Amúgy én is gratulálok jópár embernek, van egypár jó cucc amit szerkesztgetettek!
    G25 gombok 1 verzióG25 gombok 2 verziócockpitem több képkézi+ülés