Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Zykon Mancs
    Ismét jó reggelt!:))

Az ülések kapcsán. Bizonyos vagyok affelől, hogy ég és föld a sport- és a klasszikus ülések feelingje közti különbség, de én pl. beértem egy 88-as 3-as BMW ülésével, amit egy autóbontóból szereztem kb. 4.000 Ft-ért. Sínnel együtt. Előre-hátra húzható, állítható támla és ülésmagasság. Fejtámlával és tökéletes kárpittal. Nincs olyan erős oldaltámasz, de nem igazán szoktam billegni a fenekemen, ha róvom a köröket:))

Ami a pedálokat illeti, a tartóssággal szemben van egy másik szempont is, ez pedig a gyors javíthatóság. Ezért bízok én pl. egy olcsón, de praktikusan "összepattintott" pedálkészletre (a teljes szükséges elektronika 2-3 poti, valami kábel és egy game-port dugasz), ami ha berezeg, fél perc alatt beteszem a tartalék potit. Mi van akkor, ha egy BRD-nek megy el a potija? Merthogy az analóg potik élete nem véges, ezt a gyártók is tudják.

Apropó, tudtok pedált, amiben digitális poti volna?