Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• pointer4
    Véleményem szerint nagy a valószínűsége, hogy egy moddolt G25 pedál jobb, esetleg ugyanolyan mint ACTlabs-é.
    Nekem pl olyan keményre van belőve a G25 hogy 95% túl nem is tudom nyomni, és addig is fokozatosan keményedik. Ez azért jó, mert nem a hangokból, vagy a tükörben lévő füstből veszed észre hogy hol tart a fékpedál, hanem az ellentartás erejéből tökéletesen érzed merre jársz.
    Több jó megoldás létezik gyárilag erre a felkeményedésre. Az 1ik, ha loadcell-t használnak kemény rugóval, illetve ha ilyen excenteres megoldás van hogy felkeményedjen a pedál. Ha több rugót tesznek be, vagy ha spéci gumiharangot nyomsz össze pl. Talán még olajos is van :D

Na és nem tudom hogy ebből az ACT Labs mit használ. Mert ha egyik jó megoldást sem mint pl a Logitech, akkor pénzkidobás. De majd most még utánanézek ha lesz időm.