Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• cselt
    Ma volt szerencsém futtában kipróbálni egy G25-öt és úgy érzem megváltozott a véleményem és megsem vágyom rá. A váltója az Act Labshoz képest tényleg játékszer. Nekem nem jött be, olyan kis semmilyen volt. A kormány maga az elég jól nézett, ki azzal mondjuk nincs gondom, de a pedál része nekem nagyon nem tetszett. Szerintem túl kemény a fék, felesleges ennyire kemény rugót tenni bele. Pedig még gondolkodtam, hogy kéne venni egyet a három pedál miatt, de akkor már inkább az Act Labs pedálszett.

Más:
    Valaki nem tudja, hogy hogy működik ez az elvámoltatás dolog a külföldről küldött csomagoknál? Én úgy hallottam, hogy ha rá van írva, hogy "gift" akkor nem kell vámot fizetni utána. Valaki nem tud erről valami pontosabbat?