Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• K.András
    Egyéként pedig várom a lakatos hivását, igéretem van arra, hogy egy honapol belül készen lesz a BRD-cockpitem(a tervrajz alapján, amit kaptam :D).
    Szal ha valaki cockpit épitésbe kezd, az számoljon azzal(ha a teknikai háttér nem adott, mühely, szerszámok), hogy valami iszonyat nagy szopásban lesz része!Ha hiszitek ha nem honapok ota nem tudom összerakni a cockpitet, hiába van a pénz a zsebben!No persze felárért már régen készen lenne, de nemár dupla árat fizessek!
    Elmondom mivel csinálják a pénzt, rendelsz erre jön egy levél hogy kifogyott, de van egy hely(amit persze szintén ök "üzemelnek") ahol még van, csak azt elfelejtik mondani hogy dupla áron, dupla szállitási költségekkel, egyszerüen elképesztö ami megy, tudjátok hol találtam a legközelebbi boltot ahol BRD dolgokat lehet kapni?Belgiumban!LOL
    60 ezer ft csak a benya, postán nem küldenek semmit...
    Ha valaki tud németül és esetleg szánna rá egy kis idöt, keressen már osztrákoknál vagy németeknél helyet ahol esetleg ezeket meg lehetne venni, mert akkor inkább kiszaladok a francba, mert már nagyon unom, ha ez igy folytatodik soha a büdös életben nem jutok hozzá egy kibaszott pedálhoz...