Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Módosítottam a váltót kicsit, a csapágy pályája változott, így már azt mondom olyan, amilyennek elképzeltem.
Illetve a nyomtatott rugót kicseréltem egy normálisra, mert észrevettem, hogy amit nyomtattam hibás volt, a rendes meg kéznél volt.
Itt egy rövid videó róla.
További terv, hogy egy kulturáltabb házba kerüljön, illetve rakok rá egy potmétert és egy kétállású kapcsolót, ami most mögötte látszik félig.
Az második kuplungnak funkcionálna, iR-ben álló rajthoz használnám, a potméteren be lehetne állítani egy értéket, és a kart hátrahúzva küldené ezt a jelet a gép felé.
Így a rajt úgy néz ki, hogy ki van nyomva mind a kuplung pedál, és a kar hátra húzva. Ahogy kialszik a lámpa, fel kell engedni a pedált, ekkor a beállított értéken lesz a kuplung, a kocsi erlkezd húzni. Majd elengedni a kart is, és elvileg le van rajtolva egy sornyi ember :D