Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Solt
    Használható abszolút, de 300 ajrót nem ér... úgy akciósan belefért, de a tele árát nem éri meg szerintem. :)

Az én 178-180 centimmel eléggé határeset a kényelem... az ülést maxra hátra kellett tolnom, a kormány tartót pedig teljesen előre, így jó, de egy mély agyas kormánnyal már lehet kényelmetlen lenne. A derékhoz kell egy támaszték, különben megfájdul a hátam. A Load Celles pedál miatt hajlamos elemelkedni a pedál tartó, figyelni kell arra, hogy a másik lábbal betámasszon az ember. (megszokható, nem vészes)

Az összeszereléssel szoptam egy kicsit, néha nem elég egyértelmű a leírás. Ha az ember belakta, akkor elég kényelmes, praktikus, szóval összességében szeretem, sokkal nagyobb élmény így játszani mint íróasztalnál a pedált az asztal alá rugdosva, meg a székkel arrébb gurulva... :D
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.08. 16:50:51