Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BooMiller
Mert ahogy nézem simán lehet oldalra rakni két merevítés alulról felfelé, kicsit nehezebb lenne beszállni de 10x stabilabb lenne, simán megoldható csavar kötéssel amivel nem lenne szétcseszve a cucc, És pl lehetne pillangó anyával amit kézzel tudsz oldani nem kell kulcs meg miegymás az elrakásnál.

BooMiller
Na ja, max meg lehet próbálni egy kicsit tunningolni rajta😊

Cirka 75 ezer körül van háznál, de engem zavar ahogy mozog a kormány rajta... nagyon szeretek erős FFB-vel játszani, és megölne az ideg, ha a mozgása zavarna játék közben, plusz az ülés sem tűnik valami túl kényelmesnek...

Kb ennyibe lenne szerintem az aluprofil is egy normális üléssel, és emellett szól az egyszerű bővíthetőség, plusz az, hogy 100%-ban olyat rakok össze, ami nekem kényelmes... nyilván a macera több vele.

Lehet berendelek egyet, ha nem jön be max eladom... 70 körül csak elvinnék... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.28. 20:58:16

www.smart-bus.hu

BooMiller
Pl ez a fanatec, de hogy ez mennyi mire ide ér jó kérdés.. ha 200 júró lenne még én is vennék egyet..
Gondolom még nem számoltál mennyi a aluprofilos 15-20 egy ülés oké de mennyi az aprólék meg a profil?

Kibiceljetek... 😊 Azért írok ide, mert több nézőpont, vélemény, észrevétel érdekel... aztán úgyis a saját fejem után megyek, de ettől még érdekel! 😊 Ki vele, melyik volt jobb szerinted? 😊

www.smart-bus.hu

BooMiller
Neked kell tudni, mi itt csak kibicelünk😊

Melyik volt jobb szerinted? 😊

Én is lusta vagyok, de inkább rakosgatom ezeket pár percig, mintsem ne játsszak... 😊 Majd, ha egyszer sok pénzem lesz, akkor a padláson csinálok egy játék szobát... 😊

www.smart-bus.hu

BooMiller
Annyira lusta vagyok😊))) Kormányt is inkább nem rakom fel, ma is ez volt😊 Na most ezt kicibálni húzogatni tekergetni😊
Volt itt ami jobb volt szerintem de gondolom ez jóval olcsóbb.

Miért? 😊

www.smart-bus.hu

BooMiller
az a baj sajna hogy pl. én kb 2x venném elő és soha többet😊

Kb 12 nm, de hely az kevés van benne! 😄 Egyébként meg olyan megoldásra ami masszív, összecsukható, elrakható, szerintem ez a legjobb alternatíva. 😊

www.smart-bus.hu

BooMiller
<#eplus2> jó nagy a gardrób😄

Ne legyé mán Pubi vagy! 😄 Összecsuk, és simán elfér a gardróbban... 😊

www.smart-bus.hu

bardocz
Na, ennek a függőleges elemére rakjál két muskátlitartót.
BooMiller
Ez a könnyen elrejthető?? Ja erdőben egy álcahálóval😄

😄DD

ILYET fogok csinálni szerintem... 😊

www.smart-bus.hu

bardocz
Szerintem építened kéne sajátot, olyat, aminek a hátuljára lehet ruhát akasztani, az oldalán elfér két sor muskátli, és a kormány mellett ahol nem zavar, ott cipőket lehet tárolni. Szerintem siker lenne 😄
bardocz
Ja, az fura lehet.
Ááá... nekem az túl instabil! 😄 Ez a CSL tetszene ennyiért, de ezzel is az a bajom, hogy mozog a kormány használat közben! 😊 Idáig ugye asztalon volt, és ott beton stabil... lehet, hogy élőben ez nem zavaró, de amíg nem próbáltam ki ilyet, nem merek belevágni. 😊

www.smart-bus.hu

cselt
43,52€ a standard, 112,98€ az express
bardocz
Igen igen, szerintem az asszonynak is tetszene, kicsit, és hamar el lehet rejteni<#nevetes1>
Tőlem kérded? 😊

www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu

BooMiller
Ez jópofa csak meg akartam nézni mennyi a szállítási díj😊) na az nem sikerült mert valami twilight zonaban vagyunk😄

bardocz
A sima wheel stand az nagyon gagyi? Ott ugyan a lábad között van egy rúd, de elég messze a pedáloktól, hogy ne zavarjon szerintem.
No rá is nézek, köszönöm Uram! 😊

www.smart-bus.hu

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Igen láttam, csak nem tudtam hozzászólni 😊)
Hát kormány az nem kell sajna, ha esetleg külön is eladó majd, akkor beszéljünk, itt sg-n megtalálsz .

Nekem van egy <#awink>
Igaz én szeretném eladni hozzá a kormányt is <#integet2>

No a playseat termékekről lemondtam, nem tűnnek valami stabil darabnak... Jelenleg Ő a befutó, de lehet, hogy nekiállok magam, és alumínium profilból legózok egyet... 😊 Bár azt sem tudom hol fogjak neki... 😄

www.smart-bus.hu

Üdv Urak!

Playseat termékekkel van valakinek tapasztalata?

www.smart-bus.hu

lac coo
Nromalis valtot, illetve fanatec clubsport pedalt keresek megvetelre.

lac coo
És még érdekelne clubsport pedál is !

LaszloLedzenyi
Simhouse kiárusítás 6000 pénz a zsír új váltó

Simhouse kiárusítás

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

lac coo
Jah hogy lehet igy is venni ? 😊 Kosz, eszben tartom.
De azert meg erdekel valami jobb valto is , hatha.....

Szabi
10500 Ft a G27 váltó a Logitech oldalán, ha veszel még pl. egy csere egértalpot 600 ft-ért, akkor ingyenes a szállítás is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
El akar romlani a g27 hvaltoja...
Van valami viszonylag olcso, esetleg idehaza is kaphato h valto .
Thrustmasters h valtojarol van valami tapasztalat ?
THX ! 😊

Szerk.: hasznalt cucc is erdekel.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.23. 08:48:51

<#idiota> úgy is lehet.. de ki is lehet akasztani és fel lehet hajtani a kormányt tartó vázat 😊

De erről már lemondtam, gyűjtök akkor már kicsit jobbra.. 65-ért azért ez kutyasok.
pointer4
Ebbe csecsemő korodba beraknak, és bele kell nőni? Vagy hogy kell elképzelni egy nem tornász ember részére a beszállást/kiszállást? 😄
SimaSuna
rávettem magam egy pár év után, hogy igeje lenne a G25 + billentyűzet gombjait lecserélni, és egy "cockpitet" építeni.
Első lépésként néhány gombot szeretnék a G25 mellé.
Milyen anyagból lenne érdemes megcsinálni?

bolhalovas
Ez volt már? Link

Intel C2D E6700 @ 2,66 GHz, 4 GB DDR2, Gigabyte HD5450 512 MB Logitech Driving Force GT + "Home-made" kuplung

Szabi
én egy régi kidobásra ítélt asztalból csináltam nulla hozzáértéssel és kölcsönkért szerszámokkal, szépnek nem nevezném, de tökéletes a pedál szöge és a kormányt is lehet rajta lefeléfordítva tárolni ha épp nem akarom használni, így kis helyet foglal 😄

Barkácsolás kilőve, szerszámok, hely, idő és legfőképp a hozzáértés miatt.. a végén többe kerülne az egész, mint ez 😄
Szabi
szerintem inkább vegyél egy kényelmes széket/fotelt és barkácsolj magadnak egy keretet 😊

Erről a Playseat Challenge-ről vélemény, tapasztalat van esetleg valakinek? G27-hez.. 60ezret gondolom, hogy nem ér, de frankón kis helyen elfér ha nem kell, csak azt sajnálom, hogy a pedál részét nem lehet dönteni.. bár lehet így is jobb, mint az eddigi asztal+szék kombó.

Hmm. <#szeret>

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.10.30. 05:48:39

https://fxmason.blogspot.com/

A kormányt meg majd a térdedre csavarozod. <#eplus2>

https://fxmason.blogspot.com/

bardocz
Csajok mennyire élvezik az életüket 😄D
BooMiller
<#banplz><#nyes>

Szabi
zárható a topik... már elég egy kanapé, a kormány és egy ocolus 😄