Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Pitti #10782 Rosszul mondtam bocsi, az ABS-t fanatec kormányon tudod állítani. A kormánynak van egy lcd kijelzője és ott lehet driver specifikus dolgokat állítani akár menet közben is, érzékenység, kormányszög, ffb erősség, drift mod stb... és itt van az ABS is. Még egy ok, hogy kipróbáld a porsche kormányt ...csak egy kör erejéig :)
Ha leggyengébbre vetted akkor az nem olyan taposós, a loadcelles g25/27 pedálja sokkal taposósabb :) Persze potméteres pedálhoz képest tényleg nyomni kell.
Ha még nem próbáltál loadcelles pedált korábban akkor ez tényleg új lehet neked, de nagyon könnyen meg lehet szokni és szeretni. :)))
Taposni kell mint az igazit. Mondjuk rögzíteni kell valahogy mindenképp az biztos :)
Én is folyamatosan eltologattam magam a székkel amíg nem volt fix stabil cockpitem üléssel.