11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#10810 Kezifek az nem kell, orulok ha nem all kerstbe, nemhogy meg segitsek neki :)))
Vajon ehhez a clubsport valtohoz kell az usb atalakito kabel is ?? -
#10809 Az sem rossz, én a kéziféken gondolkodom, hegyi pályákra jól jönne...meg amúgy is. :) -
#10808 Igen túl erősre nem jó rakni, arra rájöttem. nincs gurulós székem de simán eltolom magam ha nagyon erős a féknyomás :))
És mivel én soha semmit nem szoktam ajándékba kérni semmi alkalomra, család ragaszkodik hozzá, hogy vesz nekem egy clubsport váltót :DDDD Tiszta luxus :) -
#10807 A féket is érdemes állítgatni, mert ha nagyon erősen kell nyomni akkor a láb remegése is befolyásolja a fékutat ( vagy gyúrni kell :D ), a gázpedál rugójával érdemes óvatosan bánni, mert azt sűrűn használod ugye, és nekem múltkor a 3órás versenynél már kezdett fárasztó lenni.
A kuplung az sztem is feszes kell legyen, mert számít mikor a motorféket adagolod féktávon.
Ja, sima CSR elite az enyém. -
#10806 ez csl vagy mi, nem ? Jó ez, kb ugyanaz ahogy én látom :)
lassan én is megtanulok jól fékezni vele, nekem kicsit puha agáz meg a kuplung is ... -
#10805 hehe..most látom csak hogy hülye voltam, nekem más pedálom van, kicsit gagyibb :)
Sokat kellett mókolni hogy jó legyen, és még a kuplung rugója alá bekívánkozik egy kis távtartó, hogy egy hangyányit feszesebb legyen, mert ha felfordítod a pedált akkor langyi lesz a gáz, így ki kellett cserélni a kuplung és a gázpedál rugóját, most így a gáz magas rugóúttal dolgozik és így elég feszes, a kuplung pedig a legrövidebb rugóúttal dolgozik és lehetne egy hangyafsznyit feszesebb...de már jó azért.
A gázt lejjebb kellett vigyem a blippeléshez...meg úgy általában vagy 2 napig faragtam-állítgattam.
Most jó érzés, nekem autósabb. kép:
-
Nekem meg újra kéne kalibrálnom a loadcellt, mert túl könnyű most 100%-ra nyomni, de nincsen meg a program hozzá. -
#10803 így most jó, lehet taposni bármilyen helyzetben, hátul támaszkodik a falon, le van csavarozva aztán ennyi ...Meg sem tud mozdulni .
-
#10802 Most így, hogy a fékpedált lenyomni nem tudom, a gázt sem tudom elég mélyre nyomni, még nem próbáltam. De max a pedál alátétet átrakom a gázhoz, akkor lesz 1 centivel kijjebb lesz a gáz, a fék meg annyival beljebb. -
#10801 Hell nekem se megy mert folboritom a pedalt :))
De most csinaltam egy kis tartot a pedalnak, ahoz lecsavrozom es nekitamashkodik a falnak, ugy stabil lesz . -
#10800 Szétszedtem a peádlomat, mert a gumi a fékpedálban már nem ért semmit. Mivel nem tudom mit kéne rakni bele, ezért kiszedtem a rugót, és gördeszka pogikat raktam bele, alátétekkel. Kb 1 centi a pedálút, de marha jól adagolható. Heel and toe nem tudom hogy fog menni vele mondjuk, de nagyon tetszik. -
#10799 fANATEC CLUB SHIFTER VAN VALAKINEK IDEHAZA, VAGY LEHET RÓLA OLVASNI HAZAI EMBERTŐL ? :) -
#10798 Köszi, akkor neki is állok tervezni valamit hozzá. Metrikus csavart szerencsére bárhol kapni. Mondjuk szét is kéne szednem, csak félek, hogy a kuplungnál valami el van törve, egyszer erőteljesebben nyomtam, és azóta furcsa valami, ahogy lenyomom megáll, majd kis erőre még továbbugrik. -
#10797 Hát és így mennyivel olcsóbb a hobbi !!! :DD -
Pitti #10796 Metrikus m6 csavarok, minden pedálomat és kormányt ezekkel rögzítem. Na nem azért mert csak ilyenem van, hanem mert mindenhez ez való, akár logi akár fanatec. Mondhatnám úgy is, hogy csavarokat sosem cseréltem, csak pedált és kormányt :-) -
#10795 Megnéztem, vannak hozzá lyukak, 6db, csak azt kéne megtudni milyen csavar való bele, de gondolom valami colos méret. -
#10794 Azt vágom mire gondolsz, igen, csavarozva van a belseje, csak azt nem tudom, hogy magát a műanyagot le lehet-e csavarozni rendesen, szóval nem kéne szétszedni. -
#10793 Le lehet, gyarilag is ugy van.Ha jol emlekszem . -
#10792 Nekem olyan kéne, hogy egy lemezre csavarozom csak a pedált, a műanyag borítás meg nem kell. Csak lusta is vagyok, meg nagyon hely sincs, ahol fúrhatnék fémet rendesen. Nem is tudom, hogy a G25 pedált le lehet-e csavarozni. Ha igen, akkor valami döntött állványt kéne csinálnom neki, az már jó lenne, súlya is lenne, hogy ne boruljon fel. -
#10791 Nekem is fal előtt van íróasztal alatt, csinálok egy derékszögű rétegelt lemez "L" alakot, a hátulja nekitámaszkodik a falnak, a pedált meg lecsavarozom az aljára, aztán jóvan . -
Solt #10790 Ez a lényeg... ;) -
#10789 Kellett valami nagyon gyors megoldás, hogy ne boruljon fel fékezésnél, és ez volt kéznél, de tökéletesen funkciónál. -
Solt #10788 Nem gyenge! :D
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.12.18. 20:57:23 -
#10787 :DD -
#10786 Pedig elvileg publikusra van rakva, akkor viszont így:
-
#10785 Sajnos nem látom, nincs ilyen accom :)) -
#10784 Így használom az enyémet. Az ott 5 kiló vas rajta, meg egy középiskolai földrajzatlasz, hogy kényelmes legyen :D -
#10783 A Fanaled progival működik a vibrátor apedálban :)
Hát elég szokatlan, az tuti , hogy le kell rögzítenem mert felemelkedik a pedál hátulja .....mondjuk felemeltem a talplemezeket maxra, lehet azért ... -
Pitti #10782 Rosszul mondtam bocsi, az ABS-t fanatec kormányon tudod állítani. A kormánynak van egy lcd kijelzője és ott lehet driver specifikus dolgokat állítani akár menet közben is, érzékenység, kormányszög, ffb erősség, drift mod stb... és itt van az ABS is. Még egy ok, hogy kipróbáld a porsche kormányt ...csak egy kör erejéig :)
Ha leggyengébbre vetted akkor az nem olyan taposós, a loadcelles g25/27 pedálja sokkal taposósabb :) Persze potméteres pedálhoz képest tényleg nyomni kell.
Ha még nem próbáltál loadcelles pedált korábban akkor ez tényleg új lehet neked, de nagyon könnyen meg lehet szokni és szeretni. :)))
Taposni kell mint az igazit. Mondjuk rögzíteni kell valahogy mindenképp az biztos :)
Én is folyamatosan eltologattam magam a székkel amíg nem volt fix stabil cockpitem üléssel. -
#10781 Felraktam a második lyukba határozottan jó, de van én nyomom rosszul vagy nem tudom, a leggyengébbre raktam a potit, így is elég taposós, ha feljebb veszem állandóan felborul a pedál :))
Igaz íróasztal , nem épp ideális üléspozíció ...
Ti milyen erőre rakjátok a potit? A rezgő motort hol lehet bekapcsolni, én egy 144-es drivert találtam, azon semmi ilyen lehetőség nincs csak teszt ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.18. 19:55:59 -
Pitti #10780 Valóban nem sok haszna van :) , ha a driverben bekapcsolod az ABS effectet és beállítod hány százaléknál jöjjön elő akkor szépen megbizsergeti a talpadat a fékpedál :)
Gyakorlatilag egy mechanikus rezgőmotor. A tengely egyik felén van csak súly ezért megrezegteti az egész pedált mikor forogni kezd, na persze csak annyira kb mint egy mobiltelefon :).
Nálam be van állítva az ABS effect 100%-on. Arra jó, hogy érzem melyik az az erő mikor elértem a maximumot amit a potival beállítottam, tehát nem érdemes tovább nyomni :) Ezzel nagyjából be tudod magadnak rögzíteni hol van a 100%, de egyéb dologra nem jó. Játékokhoz semmi köze nincs, tehát nem a játék adja az ABS effektet mikor megcsúszik a kerék hanem a driverből jön mikor elérted a beállított fékerőt.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2014.12.18. 10:03:36 -
#10779 Hát soha nem jöttem volna rá mire való :DDD
amúgy nekem nem kell , sok hasznát nem látom ... -
#10778 Az nem tekerhető, hanem forgatható és ilyenek vannak konzol kontrollerekben is, az hittem tudni fogod :) rezgést állítja elő.
Xbox kar vezérlőjét és motorjait én is használtam sportülésem alá, hogy átadja a kerékvetők stb effektjét amit gyárilag kijött belőle :D egész jól masszírozott játék közbe :D de nagyobb motorokkal élvézetes is lett volna, de nem kisérletezgettem tovább. A pedálokhoz bőven elegek és egész jó gondolat is, bár gondolom 5 játéka ami támogatja külön a rezgés pedálhoz, hacsak nem a kormány számol valamit neki. -
#10777 Ez tekerhető bigyó mire való a Clubsport V1 pedálon ??
-
#10776 -
Solt #10775 Tényleg... :)) -
#10774 Azt ugy mondjak : bódottá ! :)) -
Solt #10773 Ja-ja... öröm van és bódotság... :)) -
#10772 Na csak jo lett:) -
balunso #10771 Hát vágásra kész állapotra szeretném!