Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
200N-nak meg kéne mozgatnia, mert a Firgelliauto 170N vagy 750N, 50mm/sec vagy 12mm/sec sebesség mellett, utóbbi pedig nagyon-nagyon kevés... az x-sim fórumon pedig ezt a két konkrét tipust ajánlja "EGO" (a beépített potik miatt), aki csak azt nem írta oda, hogy végül melyiket rendelte meg
De gondolom a gyorsabbikat, azaz a 170N-nal mozgót...
"avagy milyen felfogatásban gondolkodsz" - a fejlécben díszelgő bal oldali fotó... ahhoz mekkora erő kell?
Összeségében amúgy marha tanácstalan vagyok és sorsomat felismerve (legalább 2-3 hét amíg aktuátorom lesz) gyártottam "műterhelést" a motorvezérlőmhöz, mert holnap érkeznek a vezérlő chipek, amiket mindenképp ki kell próbálni :D
Aztán meg azt is látom, hogy itt rajtunk kívül senki nem fog "építkezni", szóval az alábbi fotók ismét saját szórakoztatásra postolódnak :D
Tehát műterhelés motorvezérlő elektronikához Baumax akciós, akus fúróból, ami olcsóbb, mint egy átlag akus fúró aksija és ennek megfelelően ennyit is ér... persze én előrelátó voltam és rögtön kettőt vettem, hogy legyen tartalék akum, de egy hónap után egyszerre mentek tönkre :DDD