Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• NIBI
    Eladó G25 szett alkatrésznek! Ár megegyezés szerint.
    A fő panelt szerelés közben sajna rövidre zártam, azóta fel sem ismeri a rendszer, nem is prüttyen USB-be dugáskor, egyáltalán nem érzékeli.

Kormány: Természetesen a műanyag fogasház tartó meg van repedve (dehát melyik nem?!), a motorok szarok, nagyon kopognak/ráznak. Ebből szedtem ki régebben a jókat a másik G25-be, a hibásba meg raktam a rázós motorokat. Beszéltem a G25 szervizelős sráccal, ő azt mondta még arra is van esély, hogy a panelt meg lehet javítani (a motorokat meg biztosan). De ehhez látnia kéne a panelt, én meg nem költök arra hogy elküldjem hozzá, inkább eladom így.

Váltó: Tökéletesen működik.

Pedál: Nem tudom pontosan, de 1 vagy talán 2 poti is van ami elég erősen remeg (szoftveresen), azokat nem árt cserélni. Vagy olykor elforgatni egyik végpontból a másikba, ez szokott segíteni rajta egy ideig.

Ha lehet, egybe akarnám eladni, de a kiegészítők külön külön is vihetők.