Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• repvez
    Jól sejted, csak az előd elődjében akarom cserélni vagyis a COUGAR elődje ami még müanyag házzal müanyag belsővel készült,de ugyan olyan kinézettel mint a cougar. Az elektronikája is csak in98hoz volt jó , arra már folyamatba van a teljes csere egy USB panelra , hasonló mint a bodnar féle. Ezért akarok egy teljesen uj mechanikát hozzá,hogy tartós legyen és pontos.

Már rengeteg tervet rajzoltam,de mindegyik ott bukott meg, hogy a potmétereket nem tudtam megfelelően elhelyezni felfogatni.
    Mert egy gömbcsukló lenne az igazi akadásmentes mozgáshoz,de a fenti problémát nem tudom hogy oldjam meg .

ÉS a másik probléma hogy egyedileg egy CNC-s céggel legyártatni böven túlmutatna a fájdalom küszöb értéken pénzben amit szánnék rá.

Mert ha nem számitana a pénz akkor már rég lecseréltem volna a gyári warthogra vagy egy ilyenre ez egy erőszenzoron alapuló mechanika ami olyan mint a loadcell a bodnar féle panelnél a fékhez.