Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• supermogyi
    Nah. B*sztam délután dolgozni és felhívtam vagy 5 magyar céget. Tudom, hogy itt egyesek ezen már rég túl vannak, de nem bírtam megállni... :)

SKF, Chemplex, Q-Tech, Iramko,... eleinte még én kérdeztem, hogy melyik mennyibe kerül, utána már csak azt kérdeztem, van-e aktuátor 100eFt alatt :D 80-100eFt alatt kb. semmilyen aktuátor nincs.

Azt mondjuk egyáltalán nem értem, hogy a 130 dolláros amerikai cucc, az el van írva egy nullával, halálosan szar vagy egyszerűen itthon 600% árréssel dolgoznak.

"150kpont erőt (150kg) fejt ki" ez 1500N ugye?

1db székhez gondolom ennek töredéke is elég... 200N körül... ugye?

"K8055 conrad panel akkor nem is kell, arról ne írjak?" - Hát :) nem tudnék megbékélni egy zümmögő kompresszorral a sarokban, meg az egy sebesség is zavar, de majd kérek játékidőt a vázadon, hogy eldöntsem tényleg ennyire fontosak-e ezek :) De akkor még még mindig ott motoszkálna bennem az ördög, hogy nekem jobb kell és eladnám a fél vesémet 2db 200eFt-os 2000N-os villanyos aktuátorért :D

K8055-ről nem volt angol leírás?