Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
unterlaci #10623 Üdvözlöm Pointer4!
Olvasgattam a szimulátorépítés folyamatát amit végigjárt és én is hasonló cipőben kezdek járni. Mivel az egyik kollégám, aki autóvezetést tanít, megkért, hogy szerkesszek neki ilyen szerkezetet. Igaz nekem "csak" az elektromos részével kell foglalkoznom.
Láttam, hogy az ablaktörlőmotorok hogyan mozgatják az ülést és az ötlet tetszik. Nekünk van még egy olyan elképzelésünk, hogy a kormány mellé felszereljük az összes kapcsolót mint a valóságban. Úgyhogy már én rá is szerkesztettem egy Suzuki kormánykapcsolót a G27-es kormányra. Most jön a neheze. Igaz, hogy a jeleket el tudom küldeni egy USB-s szerkezetbe, ami elküld egy karakterkódot a gépnek, Csak az a baj, hogy az úgy működik mint egy billentyűzet. Tehát ha valamit be akarok kapcsolni, akkor egyszer megnyomok egy gombot, ha meg ki akkor még egyszer megnyomom. De ha eredeti kormánykapcsolót használok akkor csak egy bekapcsolt jelem van ami folyamatos vagy ellenkezőleg. Ehhez kérnék egy kis segítséget ha lehet, már olyan formában is jó volna, hogy nagyon sok link nem működik ami fel lett téve a netre. És abban kérnék segítséget, hogy az Ön szimulátorának a dokumentumaihoz ha lehet akkor valahogy hozzá tudjak férni. Hátha ötletet tudok meríteni valamelyikből. De ha tud olyan link-eket amelyek ilyesmivel próbálkoztak vagy próbálkoznak, akkor legyen szíves írja meg.
Előre is köszönöm a segítőkészségét.
Tisztelettel: unterlaci