Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• hizsbazs
    Köszönöm válaszaitokat!!! Igazabol itt egy kicsit mas dologrol lenne szo, nem sajat szorakoztatasomra ,hanem meglévő szórakozóhelyemre szeretnek egyet, tehat üzletszerübb a dolog. Ultem vmikor egy hasonloban amit leirtam, de ha jol gondolom azt hidraulika vezerelte!? Tehat komolyabb vizek fele evezve, egy 7 szamjegyu osszegig meg elmennek., amibol "szamitasaim" szerint a tv, a pc, es a kormany/pedal dolog el is viszi a felet. A masik felbol kellene megoldanom a cockpitet, a vezerlest, es magat a mozgatorendszert. Gepeszmernokkent vegeztem, -bar alig dolgoztam szakmamban- a mechanikai reszekkel nem lenne tul nagy problema, de az elektronika mindig tavol allt tolem sajnos. Ezek tekinteteben uj otlet? Egyebkent a logitech g27 es kormanyt fenyeztek mindenhol, errol mik a velemenyek, jo lehet? Birna a strapat?

Ui.: bocs h ekezetek nelkul irok, telefonon igy konnyebb, en meg lusta vagyok!:)