Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• DOGMAN
    Mondom az enyém ami eddig megvan:
    Áttételes motor csigás hajtással (ablaktörlő motor használt) 2db: 3 000 Ft
    20 amperes 2 tengelyes motorvezérlő: anyagárban 13 000 Ft
    Mean Well SP-320-15 320W/15V/0-20A tápegység: 20 000 Ft (ez még nincs meg)
    Honda Civic ülés: ingyen kaptam a többszörös magyar gyorsulási bajnok ismerőstől :) amúgy kb 18-20 000 Ft
    Műszerfal, analóg fordulatszámmérővel, digitális sebesség, és sebességfokozat kijelzővel, üzemanyag, olajnyomás, vízhőfok, sebességváltás LED-el + 1 analóg motorkimenet, pl. fordulatszám arányos rezgéskeltéshez az ülésben: anyagárban 13 000 Ft
    6+ R H-váltó + buttonbox (gyújtás, önindító, boxinfo, ülésmagasság, fékerőelosztó, stb) anyagárban: váltó 5000, buttonbox 5000 Ft
    Logitech Formula Force GP kormány-ból átalakított, normál méretű rallye/túraautó kormány, teljes fém csapágyakkal, fém vázban, jelenleg 270 fokos kormányszöggel (ez majd upgradelve lesz nagyobbra): anyagárban: 25 000 Ft

Ez eddig 104 ezer Ft anyagköltségben, és a szék mozgatás még mindig nem az igazi, valószínűleg kellenek majd új nagyobb motorok (+30 000)
    És még pedál sincs (hidraulikus fék, kuplung lesz majd rajta: kb 20 000 Ft)
    Nem számoltam bele, hogy szinte az összes elektronikát: motorvezérlő, műszerfal, h-váltó, buttonbox, analóg kuplung (a kormányét kivéve) magam terveztem, fejlesztettem és gyártottam.
    Az ülés mozgatás firmware-t kb fél évig csiszolgattam esténként...
    És még hol a vége :D