Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
hizsbazs #10600 Sziasztok! Kezdő vagyok, bocs ha hülyeséget kérdeznék. Szeretnék építeni/építtetni egy szimulátort. Aktív cockpit, és egy -a cockpittel együtt mozgó- monitor/tv-s megoldás érdekelne. A következő feltételek lennének fontosak számomra:
- Nem arra van szükség, hogy minél élethűbb legyen, inkább arra, hogy minél nagyobb élményt adjon
- Megbízhatóság, magas igénybevétel esetén is
- Design
- Szállíthatóság
Minél inkább gyári alkatrészek felé mozdulnék, ha szükséges átalakításokkal. (gondolok itt például műanyag perselyek fémre cserélésére). Tudom nem olcsó mulatság ilyen paraméterek mellet, de mit gondoltok milyen árba kerülne ez így? Esetleg ha valaki összegyűjtené "álomszimulátorának" alkatrészeit, azt is megköszönném. A határ nem a csillagos ég, de viszonylag mobilis vagyok ár tekintetében. Összegezve egy kezdőlökést kérnék merre induljak. Előre is köszönöm válaszotokat!