Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Mumtaz
    SMD-t házilag elég nehéz összehozni.
    Én egy régebbi dolgot építettem meg annak idején, ami MJoy16 névre hallgatott. Viszont, aki kitalálta, annak az oldala már évekkel ezelőtt megszűnt, de én még időben lementettem az egész oldalt.
    Az is 8 analóg tengelyt volt képes kezelni, de nem ez volt a különlegessége.
    64 mezei gombot képes kezelni, amihez jön 16 kapcsoló. Ezek is gombok, de benyomáskor az egyik gombot "nyomod meg", elengedéskor egy másikat. Tehát egyetlen gombhoz két billentyűt rendelhetsz hozzá: egyet a megnyomáshoz és egyet az elengedéshez.
    Ezen kívül támogat még 4 "Rotary Switch"-et. Ezek gyakorlatilag inkrementális jeladók. Ilyenek vannak a mai rádiókban is például a hullámhossz beállításához. Olyan, mint egy poti azzal a különbséggel, hogy nem mechanikus, hanem ha mondjuk jobbra tekered, akkor olyan, mintha az egyik billentyűt nyomkodnád, ha balra, akkor egy másikat.