Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Aborg
    Udv! Vettem egy "SteelSeries Sim Raceway SRW-S1" kezi kormanyt (nincs teste, csak a kormanykereket kell tartani a levegoben). USB-n csatlakozik. Jo kis moka, akinek nincs sok helye annak tokeletes. Pedalok nincsenek hozza, de a hatuljan van a sebvaltovaltofuleken kivul meg ket ful, azokkal lehet gazt adni es fekezni, attol fugg mennyire nyomjuk le, szoval nem csak gombok, rendes "pedalok".

Megszokhato a dolog, de nekem van a padlason egy regi Microsoft Sidewinder kormanyom, ahhoz remek labpedalok voltak. Az a cucc meg gameportos volt, a pedalokat a kormany testbe kellet csatolni, a kormany testet meg a PC-hez a gameportra.

Arra gondoltam, nem e lehetne valahogy felhasznalni azokat a labpedalokat az USB-s kezi kormany melle? Szoval valami hasonlo mukodne e hogy atcineznem a konektorat USB-re, a Windows meg felismerni mint valamifele joisticket, felnyomna neki valami univerzalis drivert es vigan mukodne. Tudtok erre valami bekotesi rajzot?

Gameporton mukodott hasonlo dolog, egyszer csinaltam a Joystick melle repulos labpedalokat, szepen mukodtek.